Neesmu redzējis nevienu zviedru, kas ēstu pūdēto siļķi, varbūt kaut kur Zviedrijas ziemeļos kāds vecs onka. Pie tam viņu neēd uzreiz atverot, bet tāpat kā labu vīnu atver un ļauj paelpot.
Snus jeb zēlējamā tabaka smaržo labi, varbūt anksa smaržoja jau pazēlēto, pacēla no zemes un paošņāja, tad jā tas ir kā cigarešu bicīšus pelnutraukā pasmaržot.
Lakrica ir dažāda veida, ar sāli, ar sāļumiņu, zemeņu vai citu gardumu glazūrā, kas kopā ar lakricu dod savu pikantumu, interesantu garšas buķeti.
Ne katram vīrietim, bērnībā pamēģinot alu tas garšoja, tik vēlāk viņš sāk izsprast un novērtēt tā rūgtumu.
Ko vēl parastie pa flotski taisīto makaronu ēdāji grib uzzināt par īstu gurmānu baudām?🤷♂️
0
2