Ielogoties
Reklāma

Virtuve vieno! / 820

24/02/2016 22:00 | Diskusija lasīta 117915 reizes
... te drīkst arī colu dzert)
Atbildes (3046)
05/05/2016 16:46
..es vispar putras nevāru... nu, tik bukstiņieti, bet tā ar ir piededzināta ne vienreiz vien... )
0 0
05/05/2016 16:49
ko nemaisīji, nemaisīji, nemaisīji?
0 0
05/05/2016 17:50
tauta maisa mais’it putru___
0 0
05/05/2016 18:05
putras vajag vārit vok pannā vai kaut kādā tipa tovo..
nekas nepiedeg..pat ja piemirstās un garšigak ari sanāk
0 0
06/05/2016 09:36
Tā i nesapratu, visi tik putrojas, putrojas..
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

06/05/2016 09:42
Elizabet, veco labo Cielavinju ar jau sabojaajushi ar palmu ellju. Tgd vairs nekaadas tortes veikalaa nevar pirkt. Ja Nu vieniigi Lapsas kuukas no saldeetavas.
0 0
06/05/2016 10:41
arī igauņu meduskūka, kas ar ir saldēts brodukts, esot bez E vielām...
0 0
06/05/2016 10:45
vispār jau, silv, es to Ievas virtuvē lasīju, ka tomēr ražo pēc vecām receptēm, palmu eļļa netika piesaukta... Lapsas kūkas gan netika piesauktas, bet ej nu sazin...
0 0
06/05/2016 10:56
iešu ka putru vārīt. auzu.
0 0
06/05/2016 11:27
kas ta to ko vārīt... pārlej ar karstu ūdentīņ... un gaida, gaida gaida)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

06/05/2016 11:28
Var rozīņus pielikt.
0 0
06/05/2016 11:31
labāk vispār tikai rozīņus ēst... bez putras)))
0 0
06/05/2016 11:32
vot, pārlieta man negaršo. tad nav ķīselīga.
0 0
06/05/2016 11:32
izvirtules. rozīnes vēl šīm.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

06/05/2016 11:36
Aha, un riekstus, un medutiņu klāt.
0 0
06/05/2016 11:38
izbeidz, ja?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18464

06/05/2016 11:42
Nature, nu kā es varu beigt, ja vēl lāgā sākusi neesmu? Nebūs nekādas te beigšanas, būs turpinājums iesāktajam kursam, vot!
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 1272

06/05/2016 11:45
putra?!mja!uz armiju juus, paskatiitos peec tam uz putraam!
0 0
06/05/2016 11:48
riekstus gan putrā navajag, tā var zobus nolauzt... cik nu vēl ir)))
0 0
06/05/2016 12:05
nerātni, putru ar vajag mācēt izvārīt. ne tā, kā armijā.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas