Ielogoties
Reklāma

Virtuve vieno! / 400

24/02/2016 22:00 | Diskusija lasīta 117871 reizes
... te drīkst arī colu dzert)
Atbildes (3046)
06/03/2016 13:08
vilks tāds perfekts zēns... čekus krāj)... pirkumi tik tādi vienveidīgi))))
0 0
06/03/2016 13:10
..re un fasētajos, sagrieztajos produktos, ... atliek tik 4 gramus neiesvērt, lai dienas beigās desas palka paliktu, ko mājās nest... ups
0 0
06/03/2016 13:13
..un ekonomiskās lampiņas, kas tādas bik lētākas, nemaz nav ekonomiskas((((
0 0
06/03/2016 13:19
Man visvairāk besī tā gaļas piedzīšana ar ūdeni. kaut vai Maximā pie manas mājas, ja gaļas gabals maksā kaut kur ap 4-6 €/kg, tad, pēc sadzīšanas ūdeni tam ir akcijas cena ap 2.6. Der tikai samalšanai, nekas cits no tā neiznāk.

Bija izdevība salikt blakus maximā pirktu šķiņķa gabalu un kādā zemnieku veikaliņā pusceļā uz Valmieru pirktu kakla karbonādes gabalu. Pēc 2 kg maximas šķiņķa gabala izmēriem izgriezta kakla karbonāde svēra 1.1kg. Acīmredzot, šķiņķa blīvums ir lielāks, bet, vai tik daudz reizes lielākam vajadzētu būt?
0 0
06/03/2016 13:20
vot galju gan nevajag lielbodēs pirkt
0 0
06/03/2016 13:25
.starpība gandrīz vesels kg... tā kā par daudz...
0 0
06/03/2016 13:37
Tāpēc ar’ sākām māžoties ar piegriešanu pēc izmēra, ka tā zemnieku gaļa likās kā porolona gabals svara ziņā. Bet nekad nedomāju, ka tik daudz ir iespējams to ūdeni gaļā sadzīt! Meistarklase!

E-vielas jau ir jāsadzen e-priori, varbūt, tāds liekā šķidruma iekšā sadzīts daudzums ir normāla norma pēc jaunākajiem ES standartiem?
0 0
06/03/2016 13:39
... sāls ir smags... nebij sālsūdens... kā ar garšu bij?
0 0
06/03/2016 13:41
Kotletes kā kotletes, nekam citam jau tur gaļu nepērku.
0 0
06/03/2016 14:44
Vsjo, atklāju jaunu recepti, tautā sēžot.

kā taisa grauzdiņus, zin visi. Bet man ir papildinājums:

1. izmet "melnos"
2. izvēdina virtuvi.
3. Izvēdina māju.
4. pats galvenais - pirms cept otro tūri, nogriezt temperatūru uz pusi mazāku!!!!

Tā ir, ka sēž te un pļrkst.
0 0
06/03/2016 14:46
tā, tagad arī vilks iesvētīts)))... mīļi gaidīts mūsu pulciņā)
0 0
06/03/2016 14:51
..pētu čeku... bij jābūt 3 maksimas naudiņām, a iesista tik viena... vot, tā piešmauca mani, piešmauca((((
0 0
07/03/2016 23:43
paklau, magoņmaizītēm magones ir vai nav jāmērcē...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22563

07/03/2016 23:54
Un kā parasti Tu to dari?
0 0
08/03/2016 00:01
tak, vispār ar magonēm neesmu cepusi..bet kaut kā dažādībai sagribējās, jo magoņsēklas ir ... kaut kur, kaut ko lasīju, ka kaut ko vajag pirms tam darīt)..bet ko?)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22563

08/03/2016 00:08
Nu, ja izmērcēsi, būs sulīgāk. Daži mērcē pienā. Citreiz vēl tās arī miezerī saspaida.
Es vnk samaisu ar cukuru un saberu uz mīklas, kura sasmērēta ar sviestu.
0 0
08/03/2016 00:09
vo, vo, tavs variants man der..sviests jau lēnām mīkstinās, jo bij saldētavā... paldies, par padomu)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22563

08/03/2016 00:14
Ja no saldētavas, tad vari sarīvēt skaidiņās:)
Mmmm... labas būs! Cukurs ar sviestu karamilizēsies... Gribu magoņmaizītes!
Es aunu gājas un cilpoju pie Tevis.
0 0
08/03/2016 00:32
skaidiņas_?..par vēlu, sviests jau mīksts...
neko te man neaun... es darbā apvērsumu taisu... meiteņu kūkošanu)))..tā kā pati tik provi noņemšu un viss)
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22563

08/03/2016 00:46
Koa!?
Nu labi... es apvainojos un eju gulēt. Vot!
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas