bet tomēr kapēc MAZsāliti var būt, bet MAZmarinēti nevar??? vari atbildēt?? tie ko tikko uzēdu tiešam ir mazmarinēti..jo vidiņš vēl svaigs.. tadi ar vislabak garšo
00
27/07/2016 16:52
..tie ir etikjudeni notureti gurkji..
00
27/07/2016 16:54
a Tev salsūdeni notureti gurķi
00
27/07/2016 16:59
man ir normali marineti gurkji... visas burkas pasterizetas... un garsja uz uh... pati nevareju izturet, burku atravu... un edu
Bet man patīk nekur neturēti, bet vnk svaigi lauku gurķīši :)
00
27/07/2016 18:51
Tūjā jūrjā bija ok. Līdz diviem mākoņains, pēc tam ne mākonīša... bija vienubrīd par karstu...
Man arī patīk nedaudz etiķūdenī... ;)
00
27/07/2016 20:42
rit, Tuja zupu uzedi?
00
27/07/2016 22:05
Šoreiz neuzēdu... bija doma, bet vienam sīkajam temperatūra uzleca... braucām mājā.
00
29/07/2016 16:15
kabači, kabači, kabači..rīt kaut kas jāsavāra
00
29/07/2016 16:24
..es tik pie viena tiku... nekas, brauks uz Rigu, tad domas, ko darit... vai mazlecjo taisit , vai sacept un apest tapat... unnn, maisjels ar gailenem ar ir
... visgaršīgākas ir kabaču karbonades... ātri, lēti, garšīgi...
00
29/07/2016 16:28
nea man vislabāk garšo kabači marinēti gabaliņos kā to dara ar ķirbjiem.. un mazie aizies pankūkās..ar garšo labāk kā tās "karbonādes".. agrāk tika gatavots arī kompots ziemai kabači ar cidonijām..
00
29/07/2016 19:37
es pirms tam no Kunturu maltās gaļas kotletes cepu..klāt pierīvēju kabaci tā padaudzāk... nu garšīgas, sulīgas..znots viens pats gandrīz visas noēda..plikas, bez nikā... )... man ģīmji atkal atņemti... viss labais tik uz īsu brīdi(raud)
nu, tas jau vairāk kā piedeva kaut kam... bet man tik viens kabacis, laikam noēdīšu tāpat kaut kā... nez, vai šogad vispār tās ķinkas sanāks izejmateriāla trūkuma dēļ(
00
29/07/2016 20:33
jau ir 6 kabači, 3 lieli, 3 mazāki.. jāsak ēst, šodien vēl vakardienas labumi bija jāpiebeidz..