Ielogoties
Reklāma

Virtuve vieno! / 1780

24/02/2016 22:00 | Diskusija lasīta 117964 reizes
... te drīkst arī colu dzert)
Atbildes (3046)
21/07/2016 21:01
Man vairāk interesētu tādas savāžamas kastes, kur paiku ielikt, kad kaut kur brauc un tā... Bet cik brauc... un kaut kādas jau ir... Var iztikt.
0 0
21/07/2016 21:01
..sūdīgs siers
0 0
21/07/2016 21:02
  Aha... siers būs vainīgs. Nu, tās mušas arī advancētas... nemaz uz to papīru tā nesteidzas... Maites tādas!
0 0
21/07/2016 21:03
mušas ar nav nekādas duras... es jums teikšu
0 0
21/07/2016 21:04
nu zin es pat eksperimenteju..ar to trauku..sieru noliku bez trauka un ar..
zin labak es noedu bik apkaltušu neka izmetu glumekli
isāk sakot sūds
0 0
21/07/2016 21:06
man jau bail bij cenas prasīt... katalogā ar nav klāt... bet, laikam, ogogooo
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38875

21/07/2016 21:20
Tupi vāra..., nosaukums vien jau kāds... da nu visus tos pribambasus, ..par to naudu jau aunu var nopirkt!!
0 0
21/07/2016 21:22
..es balsoju par govi)))
0 0
21/07/2016 21:23
sol, es par to tavu krēmu parunāju... sviesta vietā Maskarponi varot likt..un ar dikti labi...
0 0
21/07/2016 21:29
labs raksts..par visam tam tupem un citiem krāmu izplatitājiem, kādus var par daudz, daudz zemāku cenu nopirkt bodēs
http://old.puaro.lv/lv/esejas-raksti/...ez-teikt-ja
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 7790

21/07/2016 21:56
Siers bez tupā itin labi glabājas citā plastiskā ķonzelī :-P
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 8825

22/07/2016 10:31
... tupeļvāra nažus iru promējis... nu tā, galīgi neko...  
 ... reiz prezentācijā TĀĀĀ piededzinājām Zeptera nepiededzināmo pannu, ka tam izplātītājam bij jauna jāmeklē...   vislabākā panna ir riktīga smaga čugunniece... vēl arī māla pods... labums kas tos vieno - porains materiāls...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

22/07/2016 11:01
a es māku arī čugunniecē piededzināt... patiesībā, cik esmu pannas lietojis, visas viņas ir labas, ja nepārkarsē, tur ar visa sāls... ja pārkarsē, uzreiz var droši atdot 4dienai kkā aksesuāru, lai rokas nav tukšas... :)
0 0
22/07/2016 11:03
..Zepteru var piededzināt, tas nav nekāds brīnums... bet pēc mērcēšanas var izmazgāt tā, ka i nepateiksi, ka bijis piededzis... mans katls šai jomā ir daudz pieredzējis
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18466

22/07/2016 11:06
Gandrīz vai paliek žēl Elizabetes katliņa.
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 8825

22/07/2016 11:07
... pannai pirms saskāršanās ar produktu ir jābūt labi uzkarsētai, tad nepielīp, bet atgrūž, jo uzreiz izveidojas garoziņa - kārtiņa, kas "vārās" un tā burbuļošana starp pannu un produktu uztur mikroskopisku distanci, kas neļauj piedegt... liekot uz aukstas pannas, gaļa salīp ar pannu un protams, ka tādējādi piedeg...
0 0
22/07/2016 11:15
frīn, man pašai ar žēl... citreiz ieleju tai melajā katlā ūdeni un nedēļu virsū skatos, bet rokas neceļas mazgāt... eh... un, zin, kas pie vainas?... nu, tak tauta, tā purva rāva
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 8825

22/07/2016 11:17
... es lielo čuguna toverus moderni tīru - uzliek fleksim drāšu birsti un pēc 5 min. spīž un laistās...
0 0
22/07/2016 11:20
nuuuu, visiem jau nav tādi smalki pričendāļi...
es gan nevarētu, ka tādi šinšiļi pa nakti apkārt klīst... tā jau ar sirdi var aiziet, man jau no kaķa dažreiz aukstas kājas paliek, ka aizmirstas, ka šis ar ir... liekas, ka bandžūgi grabinās, manu veco teļuku fenderē
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 8825

22/07/2016 11:23
... reiz vienu dāmu pārbaidīja tā, ka šamā vairs i viena turpmāko nakti negribēja gulēt...  
 ... uzrāpās uz pieres un ar asti pār degunu... ŽŪŪŪRKAAAAAAAAAAAA... man šķiet ka šo momentu piefiksēja arī seismologi...   (tā iet, kad grib viena gulēt)...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas