... ja gribi dikti gramatiski p[areizi to taisīt, tad pameklē, neC pilns... it sevišķi pa russki...
... man ir dažas mantotās receptes no seniem laikiem... bet visbiežāk es vīnu taisu uz čujaku... vispareizākais varianC, kas nekad nepieviļ - uztaici garšīgu limonādi, kas tiešām pašai garšo un tas būs par pamatu vislabākajam vīnam kādu būsi baudījusi... jo rūgstot jau tā pamatgarša pa lielam paliek tā pati... ar cukuru un temperatūru vari variēt to niknumu un saldumu... un labam vīnam ūdeni nevajag daudz tērēt... labāk izmantot kādu lētu, neitrālu sulu... piem. ābolu vai labāk bumbieru... bumbierim cukuri ir vairāk kā skābums... pārējiem lakstiem parasti otrādi...
... ieraugu - var nopirkt vīndaru veikalos... piem. lalvin 1118 - var dabūt riktīgu bifeļgāzēju... uz Miera ielas pretim Laimas fabrikai... a var saraut ogas no dažādiem krūmiem, ar rokām izspiest sulu iekš 0, 5 litru burkām un nolikt siltumā... pēc nedēļas pagaršo, kura burka vislabāk garšos, to izmanto kā ieraugu... sulu pirms procesa uzsildi līdz 75 grādi, tad atdzesē līdz 20-30 un pievieno savu ieraugu... paturi to visu siltumā (15-25) un kad vairs neburbuļo, pirmā rūgšana ir beigusies... arī šādu jau var iepromēt...