Ielogoties
Reklāma

Virtuve vieno! / 1420

24/02/2016 22:00 | Diskusija lasīta 117983 reizes
... te drīkst arī colu dzert)
Atbildes (3046)
19/07/2016 16:04
dāvinu ziemā kolēģiem, dalu bērnu ģimenēm, tur ir, kas noēd... kūkās zieķelēju... netaisu daudz, 4, 5, 6 burciņas  no katras zortes, ta nu līdzīgi sadalu visiem gribošajiem... sev atstāju ļoti minimāli... pašlaik, vāru lab ja 2l upenes ar rabarberiem(tos iesaldēju jau pirms jāņiem)
pašlaik ar gatavojas 2 ... 3l burkas ar gurķiem, sev mazu cibiņu, bet burkas bērniem... nu, tā kaut kā
0 0
19/07/2016 16:06
vigij, tai receptei jābūt netā... bet ja vaig, tad pameklēšu... man jau patīk, ka ērkšķogas mazā ūdenī savāra, lai masa mīksta, tad caur sietu izdzenu... un vāru kopā ar cukuru... nav tās čoskas jātīra...
0 0
19/07/2016 16:09
Arī vairs netaisu. Savā laikā nenormālus kvantumus esmu saražojusi... un bija arī kas izēd. Tagad kādu retu reizi ātrai ēšanai vai kādam, kam nav laika...


vigij, sulu tavicējot, ķiršu lapas klāt, tad tā garša paliek...
0 0

Tēmas: 5
Ziņas: 1221

19/07/2016 16:10
Ar labi, elzbet :-)..es razhu svaigaa veidaa izdalu...
0 0
19/07/2016 16:12
nu es jau ar tonnām netaisu..jā, agrāk gan, kad pašai viskāganabija , tagad jau daudz kas jāpērk... un eksperimentēt patīk... ar banāniem, ar žāvētiem augļiem kombinēt, bet tas patiešām tik 2l tilpumā... man nemaz lielāki katli nav...
0 0
19/07/2016 16:13
žozefīn, man jau sen dārza nav... bet, kad bija, tad ar tā darīju... foršākie bij barteri... tačka ar kabačiem, pret tačku ar kaukāza plūmītēm... nu, visādi bijis)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

19/07/2016 16:19
... es jau ar vāru minimali... un pakoju mazajās burciņas ..300gr... baigi feini... man vēl pagraba stāvēja ... 16. gadus atpakaļ vārīti zemeņu, aveņu, plūmju, upeņu, jāņogu ievārījumi, nu vairs nestāv, jo... top... hmmmm... šmakovciņa...
0 0
19/07/2016 16:23
zapšu kandža esot visfeinākā))))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

19/07/2016 16:33
... ir gan... un smaržo pēc avenēm... jo tām tā smarža izteiktāka...
0 0

Tēmas: 5
Ziņas: 1221

19/07/2016 17:54
Ahaa, taas bebiishu paartikas burcinjas zaptei vislabaakaas... apeed pie vienaam pankuukaam un miers... veel lieku maz cukura un taas mazaas burcinjas labi staav nepaarcukurotas ledusskapja plauktu galaa, neaiznjemot daudz vietas.
0 0
19/07/2016 17:56
ja man būtu ērkšķogas tad gan es ēstu ēstu un estu..svaigas
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 3793

19/07/2016 17:58
kura pardos man kadu pudeli shmakovcinjas un iedzers ar mani, lai zinu, ka nebushu beigts uzreiz?
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 3793

19/07/2016 17:58
kura pardos man kadu pudeli shmakovcinjas un iedzers ar mani, lai zinu, ka nebushu beigts uzreiz?
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 8825

19/07/2016 19:22
Anks, Tev ērkšķogu atkarība?...   man naff kas lasa... jāuznaglo kāC subbotņiks... no ērkšķogām vīns labs sanākot...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

19/07/2016 19:35
vo, vo... barss... es te visiem par vīnu prasu, bet man tik zaptes un želejas... kas ar to vīnu??/
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 8825

19/07/2016 19:36
... kā kas?... dzīvo, sveiks un vesels... mucās iekš pagraba...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

19/07/2016 19:37
... labi... sula+ ūdens+cukurs un pudelē... bet cik to visu..proporcijas..
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 8825

19/07/2016 19:39
... tu par ko?... par vīna taisīšanu?...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 3132

19/07/2016 19:42
nu ja... par ērkšķogu vīnu... man to krizdoļu lērums mājas...
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 8825

19/07/2016 19:54
... ja gribi dikti gramatiski p[areizi to taisīt, tad pameklē, neC pilns... it sevišķi pa russki...
 ... man ir dažas mantotās receptes no seniem laikiem... bet visbiežāk es vīnu taisu uz čujaku... vispareizākais varianC, kas nekad nepieviļ - uztaici garšīgu limonādi, kas tiešām pašai garšo un tas būs par pamatu vislabākajam vīnam kādu būsi baudījusi... jo rūgstot jau tā pamatgarša pa lielam paliek tā pati... ar cukuru un temperatūru vari variēt to niknumu un saldumu... un labam vīnam ūdeni nevajag daudz tērēt... labāk izmantot kādu lētu, neitrālu sulu... piem. ābolu vai labāk bumbieru... bumbierim cukuri ir vairāk kā skābums... pārējiem lakstiem parasti otrādi...
 ... ieraugu - var nopirkt vīndaru veikalos... piem. lalvin 1118 - var dabūt riktīgu bifeļgāzēju... uz Miera ielas pretim Laimas fabrikai... a var saraut ogas no dažādiem krūmiem, ar rokām izspiest sulu iekš 0, 5 litru burkām un nolikt siltumā... pēc nedēļas pagaršo, kura burka vislabāk garšos, to izmanto kā ieraugu... sulu pirms procesa uzsildi līdz 75 grādi, tad atdzesē līdz 20-30 un pievieno savu ieraugu... paturi to visu siltumā (15-25) un kad vairs neburbuļo, pirmā rūgšana ir beigusies... arī šādu jau var iepromēt...
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas