atbalstu barsu teorijā par ankša slinkumu... mammis taisa burkas, a ši tik bildes liek un iztaisās par čaklu
00
01/07/2016 22:18
mammis ar vairs neburkojas.. bet vecos laikos pie produkcijas sagataves tur jā, tur es palidzēju..
00
01/07/2016 22:19
sēdēj pie galda un dziedāj, lai mammim jautrāk strādājas)))
00
01/07/2016 22:22
oj kur nu, bij tak laiki, kad ar dzišanu dzina ogās es grib sēnes iet a man saka, lasi ogas..man trauma
00
01/07/2016 22:32
... es gan bij klausīga, ko lika, to lasīju)
00
01/07/2016 22:33
nu es jau darīju..tiesa zapti ar tais laikos daudz patērēju
00
01/07/2016 22:34
lab, pelavu pārvaldniece, izstāsi, ko ar bulguru dara... a, ta es kā reklāmas upuris jūtos
00
01/07/2016 22:39
gan jau to pašu ko ar kuskusu.., to es tikai apleju, klāt sojas piena pulveris.. pēc dažam min putra gatava..nelieku ne sāli, ne cukuru kaut var gan vien gan otru pēc sajūtām bet bulgurs laikam bik jāuzvāra un tad jāpatur karstajā ūdeni.. var visādi lietot ..ka putru, gan piemēram rīsu vieta visam tam ko gatavotu ar rīsiem..
00
01/07/2016 22:44
ak ja nakamreiz, kad cepšu biezpiena sacepumu mannā vieta noteikti likšu kuskusu.. jābūt labi..
00
01/07/2016 22:45
... tv redzēju un uz paciņas ar tā pati recepte, -bulgura salāti... sastāvs tā neko..vārīts bulgurs, sagriezti tomāti, SĪPOLI, , sasmalc. pētersīļi, piparmētra, citrona sula, olīveļļa... nez, kā garšo...
00
01/07/2016 22:48
jāabut labi, BEZ sipoliem..principa tas bulgurs tādi mazi makaroni vien ir..tik nezaudejot kviešu graudos esošos vitaminus un šķiedrvielas
00
01/07/2016 22:53
..makaronus tonnām neēdu, bet ta jau vajadzētu būt labi... zin, sīpola vietā varbūt puravu var, man tā pat labāk patiktos...
00
01/07/2016 22:56
es kvinoju vēl tika taisos pamēginat, bet tā gan dārga maite.. un tas jau ir atsevisķš augs, tas nav veidojums no tiem pašiem kviešiem, kā bulgurs un kuskuss
00
01/07/2016 23:00
kvinojas receptē figurē, kanēlis..cukurs, piens... man tās saldās ķinkas negaršo...