Ielogoties
Reklāma

Svaigēšana... / 20

02/07/2011 20:57 | Diskusija lasīta 3537 reizes
Svaigēšana ieteic uzturā lietot augļus, lapas, dārzeņus, riekstus, sēklas, pat gaļu, zivis un citus produktus, kas nav apstrādāti temperatūrā, kas augstāka par 47 grādiem.
Atbildes (39)
1 2
02/07/2011 23:38
Trenējies vai ne, bet salmenolozi var saķert ātri
0 0
02/07/2011 23:41
bruuka eshanas paradumus jaamaina tik pat leeni atpakalj, kaa tika sajaukti--- apmeerram 150 gadi
0 0
02/07/2011 23:52
<puro> kaut kas neklapē. nav ziņu ka letiņi 1861. gadā ēda jēlu gaļu
0 0
02/07/2011 23:54
spaare- ’’apmeeram, cipars var buut jebkursh.. preciizaaks
0 0
03/07/2011 00:39
zobārste zināja teikt, ka ar ēšanas paradumu maiņu mūsdienās ir tendence bērniem, ka neaug vairs tik daudz dzerokļu zobu, cik mums paredzēts. atmirst kā nevajadzīgs atavisms, jo savas funkcijas- košļāt un smalcināt vairs nepilda pilnā apjomā, tad nu sanāk, ka aizmetnīši drīz vairs i nemetīsies un pietiks ar mazāku šo zobu skaitu mutē. jo barība mums visa pārstrādāta, nav svaiga gaļa jāplosa un saknītes jākošļā.
0 0
03/07/2011 09:38
miiti pa senciem ir tik izplatiti , bet zinat kāds bija videjais dzives ilgums tiem senčiem..
ja gadijas pa kadam ilgdzīvotajam tas bija brinums..
par bērnu mirstibu nemaz nerunāju
0 0

Tēmas: 28
Ziņas: 12202

03/07/2011 17:44
Manas vecmāmiņas un vecvecmāmiņa dzīvoja 80-90 gadus.
0 0
03/07/2011 17:47
... jā dziļie senči...
0 0

Tēmas: 28
Ziņas: 12202

03/07/2011 17:52
Kaut kad 13. gadsimtā laikam cilvēki dzīvoja 50 gadus, ne ilgāk.
0 0
03/07/2011 18:08
it ka interesanti, bet man labak garšo pārcepts nevis nesagatavots..., bet jauna teļa gaļu ar garšvielam esmu ēdusi- nekāda vaina!
0 0
03/07/2011 18:12
Kas man pateiks... kāda jēga no termiskas apstrādes, no temperatūras līdz 47 grādiem? tikai kaut kas apsutis, kaut kas sastāvējies sanāk. Tad jau labāk pavisam svaigu...
0 0

Tēmas: 28
Ziņas: 12202

03/07/2011 18:14
tieši tā..., vai nu cep un vāri vai arī svaigu..
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

03/07/2011 18:14
Kaut kādas galējības. Es domāju, ka tas jau kā ticībai pievērsties... viss dzīvesveids kaut kāds dikti pareizs, ēšana ar kā kults.
Interesanti... šnabi viņi dzer?
0 0

Tēmas: 28
Ziņas: 12202

03/07/2011 18:15
es domaju, ka labs vīns par ļaunu nenāk, paplašina asinsvadus, uzlabo asinsriti un nomierina nervus.
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 18236

03/07/2011 18:24
Pa Tv bija raidījums par vienu sveigēdāju famīliju, sieva un bērns, kuri tomēr drusku šo to pieķēra tai svaigēšanai klāt, izskatijās + -kā jau visi, bet vīrs, kurš tikai svaigēdājs, nu tas gan tā ne visai(lai gan tā varbūt šķita tikai man).Tad vēl Danilāns teica, ka nekādu pārbaudītu datu par to, ka svaigēšana jel kādā veidā pozitīvi vai negatīvi ietekmētu cilvēka veselību nav, bet pētījumi par vegāniem gan pierādot to, ka viņi dzīvo īsāku mūžu.Danilāns jau vienmēr ir par veselīgu, bet vispusīgu uzturu, un kustīgumu, tas man patīk, lai gan galīgi nesaskan ar pašas dzīves veidu Nu vēl ar to īsteno svaigēšanu ir diezgan daudz problēmu, jo jādomā pāris soļus uz priekšu-piem.laicīgi iepriekšējā vakarā jāaplej griķi, vai kas cits jāliek mērcēties, tad blenderēšana, un kopā salikšana garšīgumam, lai gan pieļauju, ka ar laiku jau viss sanāk automātiski.
0 0
03/07/2011 18:56
Mums patiik sarezzggit savu dziivi... nu nee, ir kas interesantaaks daraams...
0 0
03/07/2011 21:29
gribu redzēt rīt te tos, kas šobrīd pieejamo gaļu un zivis ēdis termiski neapstrādātus pēc aksunas metodes! cilvēk, nu tak sāc domāt uz ko tu tautu musini!
vai gadījumā tur nav minēts arī svaigs ūdens no marupītes?
0 0
03/07/2011 21:44
trakais..kur Tu ņemi, ka es tā edu vai taisos to darit???vai tad jadiskutē tikai par to ko dara patc
0 0
04/07/2011 11:43
Ēst vispār kaitīgi. Visi, kuri ēdīs, nomirs.
0 0
1 2
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas