Ielogoties
Reklāma

Vairs nekādu diētu... / 2320

26/03/2018 12:35 | Diskusija lasīta 282052 reizes
Ēdam, dzeram..kalorijas neskaitam..pagaidām
Atbildes (7012)
20/07/2018 18:32
kabacis ir labs salātos tādos kā ķirbi gatavo, ar etiķi, cukuru un kanēli un krustnagliņām..man garšo pat labāk kā ķirbji.. 
visi man te tādus ēd un prasa vēl
un vēl ir dievīgs ir kompotā kopā ar cidonijām ..
un vēl pankūkās kopā ar kartupeli..  
un tos mazos varu grauzt ari zaļus
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6683

20/07/2018 18:34
Es atradu. Izklausās labi. It sevišķi teikums, ka kabacis apdomājas. Lai notek liekā sula. Būs jāmēģina.
P.s. To dievīgumu, Anksa, nevienam nevar iestāstīt. Cepts, karamelizēts sīpols arī ir dievīgs. Īstajā reizē un īstajā kombinācijā.
0 0
20/07/2018 18:35
Ikra-kabačkovaja, zamorskaja.Mājās taisīta, ar kārtīgu sīpolu, tomātu, burkānu un zaļumu piedevu.Tiešām-zamorskaja.
0 0
20/07/2018 18:36
sagribējas tādu kompotu
bet būs jāiztiek ar upenēm
0 0
20/07/2018 18:37
ikra jau ir tas pats citu ēdienu pagarinājums.."cirvja čatnijs"    par cirvi strādā kabacis
0 0
20/07/2018 18:47
Nezinu..man panētās kabaču ripas un pa virsu ar sieru ēd pat aukstas. Ziemai taisot saļanku burkā..lieku gan gurķi, gan kabaci!
0 0
20/07/2018 18:55
Vienreiz gribēju taisīt kabaču ievārījumu (ar apelsīniem), tā arī neuztaisīju! Īpaši neeksperimentēju, ja pagaršo un garšo, tad jau cita pieeja receptēm!
Tas tāpat, ja pagaršo veikala piedāvātos marinētos gurķus, uzreiz iedvesma uz marinēšanu.
0 0
20/07/2018 19:04
man garšo Spilvas gurķi, labāk par mājražojumiem
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38888

20/07/2018 19:09
neēdu kabačus nekādā veidā..te piekrītu Versijai-bezgaršīgs  
pirktie gurķi garšo labāk par mājās gatavotiem..pati nemarinēju..., vispār šovasar slinkoju, jo kaut ko taisīt tikai priekš sevis?!..nu nē..
0 0
20/07/2018 19:09
Manām garšas kārpiņām ar vislabāk Spilvas gurķi patika, speciālā marinādē, vai kā tur viņi bij sagrupējuši, jau aizmirsu.
0 0

Tēmas: 24
Ziņas: 6683

20/07/2018 19:12
Spilvas gurķi Ķīnā ražotie. Nu jā...
0 0
20/07/2018 19:12
tādos veidos ka uzrakstīju pat ļoti garšīgs, kompotā ar cidonijām kā ananāss tik struktūra patīkamāka..
man vienalga kur šie ražoti bet ļoti garšīgi gan klasiskie, gan saldskābie..un visi vienāda lieluma(mazuma)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38888

20/07/2018 19:13
Ja es gribu ananāsu, tad es ēdu ananāsu, ..tāpēc man nevajag kabaci mocīt!...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 23934

20/07/2018 19:16
Vot tam arī piekrītu, un nemoku kabaci, ja gribu ananāsu
0 0
20/07/2018 19:16
oj sol tas bija laikos gan bija dārzss bija ij kabači, ij cidonijas.. tad kompoti arī tapa..
šis bija uz izķešanu
tagad kabačus šad tad kāds atnes..
tad vāru ka jau rakstīju, ar etiķi
0 0
20/07/2018 19:17
Jā, ananās pat ar makaroniem gards! Pat ķīnas mērci nevajag :)
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 38888

20/07/2018 19:20
nuuuuu, ja ir dārzs, tad cita lieta... kaut kā tā raža jāsaglabā. Bet, arī tad, kad maN bija dārzs, tur neauga kabači... tikai kāds ķirbis..
0 0
20/07/2018 19:21
lare, a priekš kam gurķus moki. .un kabaci tomēr ari kaut kados čatnijos..
es vnk salidzināju to garšu  ..kas tur sanāk tāda kombinācijā
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 4258

20/07/2018 19:22
Kabaču pankūkas garšo, bet Spilvas marinētie gurķi gan nē. Parasti mēģinu atrast, kas atgādina mājās marinētos gurķus.
0 0
20/07/2018 19:23
bērniem  bija dārzs kamēr te dzīvoja un kabačus šie audzēja..
jo labi aug bez lielām rūpēm
tad veda man, lai vāru to etiķvariantu..
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas