veselības kokteilis: spināti, selerijas, banāns, kivi, čia sēklas Sākumā likās-kas tur var sanākt?!, bet beigās tomēr baigi garšīgi... smuki zaļš un garša tāda interesanta Un veselīgumam pa virsu panna cotta ar aveņu mērci..
man gan selerija garšo Un vakaram man vārās mēles... tik jāaiziet svaigu hrenu nopirkt.
00
20/07/2018 15:16
man topā tūlit aiz sīpoliem šodien maltās gaļas mērce(gatavotaar sojas pienu un turku jogurtu)svaigi gurķi.. viss pa vienkāršo.. neko gari vārit, cept un šmorēt negribas
... netā noskatīju un tūlīt arī sagatavoju-kabacīšu rulete ar pildījumu.pildījumā tomāti, siers ķiplociņs... majonēze... garšīgi sanāca... tikai es netinu ruleti, bet uztaisīju pildīto pīrāgu...
Tomāts, siers un ķiploks jau tā ir dikti labi. Un pietiekami. Priekš kam to visu iebojāt ar kabaci? ( zinu gana daudzus, kas kabačus neēd kā šķiru. Kategoriski. )
tos, kuri kaut ko (kabačus, piemēram) kategoriski neēd (anksu ar sīpoliem, piemēram) jāsūta armijā, vēlams padomju. Ātri no kategoriskuma izārstēs. Ja kas, ēdu visu, ko dod, resp. viegli noindējams.
Nu jā, Piektdieni man ar tiem kabačiem attiecības sarežģītas. Man katru gadu viņš aug dārzā. Jo man patīk, ka aug ātri ( ātri redz rezultātu ), man patīk kā izskatās ( kas var būt smukāks par tādu slaidu, jēgu nepāraugušu cukiniņu ), man patīk viņu gatavot... bet jā, ēst kabaci neviens negrib. Viedoklis tāds kā apmēram par cirvja biezputru. Ka kabačus liek, lai pavilktu ēdienu garāku. Nu stipri garu... i priekš kam? Labāk apēd tos garšīgos produktus, un bezgaršīgais cirvis ( kabacis ) lai stāv, kur iepriekš stāvēja.