Ielogoties
Reklāma

Līgo, līgo... / 160

13/06/2017 18:29 | Diskusija lasīta 19436 reizes
Iesakiet Jāņu siera receptītes čaklajām pilsētniecēm, kurām nav goves un vistas!)
... nu un-par visu pārējo... )
Atbildes (252)
15/06/2017 09:45
šodien Vītus diena..ja šodien līs, tad būs bagāts medus gads(pamāj Staburadzīnam) un laba raža...
Diena, kas jāvelta draudzībai, savstarpējai atklātībai...
Laba diena pirkšanai , pārdošanai...
čika laiks apm. no 8.40-13.17... ak, ta tāpēc man miegs no rīta nenāca ...
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 3793

15/06/2017 10:20
man joprojam nenak kops aizvakardienas
0 0
15/06/2017 10:22
... es vienkārši vakar ļoti agri gulēt aizgāju, jau pēc divpadsmitiem...
pirmā sagatave sieram ielikta... piens likts saskābt-jāgaida līdz rītdienai... tad turpinājums)))
0 0

Tēmas: 2
Ziņas: 3793

15/06/2017 10:24
nu kad tad vares pagarsot?
0 0
15/06/2017 10:26
gārsa... pilns nets ar receptēm...
0 0
15/06/2017 10:35
tur jau tā nelaime..ka pilns... būtu tikai divas-tad varētu viegli izvēlēties
... un, netā tās receptes bieži ir tādas, ka var saprast, ka  pats receptes licējs- ko tādu nemaz nav  taisījis, , kad palasu-tādus neloģismus saskatu..
bet paldies, agit, par īpaši gudru padomu, jo vispār jau es nemaz, nemaz to nezināju
0 0
15/06/2017 10:37
 .. man prieks...
0 0
16/06/2017 10:01
jesss, tomēr sarūga... vakar vakarā likās, ka būs piiii
0 0
16/06/2017 12:32
process lēnām sākas... 2l piens iepirks, nepasterizēts-kā no govs)))
0 0
16/06/2017 12:41
Nu, gārs, rādi klasi!:)
0 0
16/06/2017 13:01
ble, kas par klasi... nerauj biezpienā... aaaa... glābt varēs tikai citronskābe, bet nu vēl vārās, varbūt man pacietība par maz
0 0
16/06/2017 13:02
..un zepterkatliņš, 2, 5l bij par maz, dabūju saliet divos
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 13337

16/06/2017 13:03
Vajag maigi sildīt nevis vārīt.
0 0
16/06/2017 13:09
silv, nu es tak tā daru, gāze uz vismazāko(paliek pikts)
..kamēr es te muldējos..veidojas biezpiens..ir, ir...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 18556

16/06/2017 13:13
Būtu es vīriec, stieptu to Gārsu pie altāra, lai ir kārtīga saimniece mājās. ;)
0 0
16/06/2017 13:13
gaarsa... tu govi piesēji ?
0 0
16/06/2017 13:37
nemuld, dump, es nervoza

..tā, ir zem sloga, marles gali karājas, kā priekšrakstos... garša jau bij tāda, ka es ar šo siltu varētu notiesāt
..un sūkalas tik daudz ..ta receptē maza piebildīte-ka no tām varot cept mājas maizi... aaaaaaaa... sasieniet mani
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14540

16/06/2017 13:57
... Būtu es vīriec, stieptu to Gārsu pie altāra, lai ir kārtīga saimniece mājās. ;)...

nekas tur nesanāks ar to altāri, ne mācītājs pie vārda tiks, ne pirmā deja būs... lai brūtēs dzīvo, visiem būs vieglāk... :)))
0 0
16/06/2017 14:03
mani nemaz baznīcā nelaiž, es nav kristīta-tā kā, svilp, nav jābaidās no manis
0 0
16/06/2017 17:31
Varbūt noder:
Jāņu siers kas izdodas vienmēr .

Siers sanāk mīkstākas konsistences . Gatavoju to bieži, jo ir ļoti gards.
2LITRI PIENA
2ĒD, KAROTES SĀLS
400 ML SKĀBA KRĒJUMA
6 OLAS, vēlams lauku
ķimenes
Pienu ar sāli un ķimenēm uzvāra līdz 90 grādiem .Krējumu sakuļ ar olām un ķimenēm. Ar mazu strūkliņu ielej karstā pienā.Maisot vāra 3-4 min..Kad sūkalas atdalījušās nolej marlē, notecina.un nospiež sieru. Izdodas vienmēr.Senāk pie siera lika madaru ziedus, varbūt atjaunot sen aizmirstas tradīcijas.
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas