Ielogoties
Reklāma

Super, ka ir sadalja - Tautas receptes! / 500

14/09/2008 13:01 | Diskusija lasīta 46426 reizes
Tieshaam iepriecina shis jauninaajums..
Nezinu, kaa jums, bet shii ir aizraushanaas numur viens. Un ceru, ka tautieshi buus aktiivi recepshu pievienotaaji :)
Atbildes (731)
1...232425 26272829...37
14/03/2010 18:07
dietas ta var but pofig bet salmonellas gan ne   
lolotas tas olas vai..
jelas tikai paipalu der      
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

14/03/2010 18:13
Iespējams. Bet, man šodien negribējās par to domāt.    Un, gala beigās, ir diezgan daudz recepšu, kur ir olu dzeltenumi vai baltumi bez termiskās apstrādes.
0 0
14/03/2010 18:16
laikam jau ir gan bet tadas nelietoju..kops esmu redzejusi smagas saslimsanas ar beedigo salmonelozi..         
ta ka sarga patc sevi ...

p.s pankukas edu ar zapti   
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

14/03/2010 18:19
Zini, bet es te atcerējos, ka salmonelozi dabūja arī no žāvētām vistām, tā, ka...
0 0
14/03/2010 18:27
Nevar bērnus piebarot ar bulkām, nācās plātsmaizi izcept...
0 0
14/03/2010 18:31
plātsmaizes tāda ir viena laba un praktiska lieta... un visi paēduši   
0 0
14/03/2010 18:31
nezinu par zavetam vistam tas ar neesmu edusi jau gadus 5..vai 6..
aizmirsusi ka tadas vispar ir         
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

14/03/2010 18:34
Es Tev varu pateikt kādas tās ir - garšīgas.         
0 0
14/03/2010 18:36
tik-tak kas kuram garsiigs man biezi ir gari vegetarie periodi..   
man rieksti garso un aboli   
0 0
14/03/2010 18:36
Saulkrastos ir nāvīgi garšīgas tās žāvētās vistiņas...    
0 0
14/03/2010 18:38
ube es labak to Tavu platsmazi tagad gribetu..   
nevis nonaveto vistu         
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

14/03/2010 18:39
Saulkrastos tiešām, esmu tur pirkusi.    Man gan vecākiem žāvētava, viņi bija atraduši vienu padomjlaika marinādes recepti un vasarā paši žāvēja vistiņas . Dabūjām pa taisno no žāvētavas. Traki labi.   
0 0
14/03/2010 18:43
..pag, kur tas ir... tur kur uz maiznīcu jābrauc...
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

14/03/2010 18:56
Es pirku veikaliņā, kas uz paša stūra, kur luksofors, pretī aptieka. Pie tās mājas vēl arī vietējās nozīmes ziņojumu dēlis.
0 0
14/03/2010 19:02
neparastaa, nu, ja netīk nonāvētās, var jau arī dzīvai iekost.    
0 0
14/03/2010 20:10
labak jau smoretai   
0 0
15/03/2010 23:58
Vīslētākā mērce: Izģērbtās vistas frikasē - 0,5kg vistas ādiņas, 0,5kg vistas filejas vai sautēta liellopa gaļa,3.gab.sīpoli,zaļie zirnīši konservēti, 0,5kg skābais krējums. - Vistas ādiņas cep katliņā bež eļļas vai taukvielām apmēram pēc 5minūtēm nolej tur izveidojušos taukus un pievieno fileju jeb sautēto liellopu gaļu pēc tam pievieno sagrieztus sīpolus vēlāk pielej1,5litri ūdens un pievieno skābo krējumu ar zaļiem zirnīšiem.
Garšvielas:SantaMaria garšviela grillētai vistai, maltie pipari,karijs,lauru lapa,sāls pēc garšas, Var arī pēc tam pievienot svaigus zaļumus.   
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 4565

01/06/2010 20:40
Kādai ir recepte mazsālītiem gurķīšiem?

0 0
01/06/2010 22:41
... un kur recepte pelmeņu cepšanai... ?
0 0
01/06/2010 22:44
... nopērkam lielveikalā liellopu gaļas lodites, saldētus frī kartupeļus, tomātu-sēņu mērci ar zaļumiem...
vakarā atnākot mājās izvārām liellopu gaļas lodītes,nolejam ūdeni, apcepam un pievienojam nopirkto tomātu mērci,sacepam eļļā frī kartupeļus,sakapājam sīpollokus no kastītes, kas uz palodzes... var piegriezt svaigu tomātu vai gurķi...
tradicionālais britu ēdiens gatavs!!!
0 0
1...232425 26272829...37
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas