Sestdienas rīts būs kulinārijas rīts?
Ir bijusi saskarsme. Pannu drīzāk var nosaukt par sautējamo trauku, gatavot viņā var visu to pašu, ko gatavo cepeškrāsnī. Varbūt, pat sanāk ekonomiski. Dārzeņi sanāk garšīgāk, kā sutinot parastā katlā, un gandrīz tikpat garšīgi kā cepeškrāsnī. Ērti sautēt, piemēram, sagrieztas bietes vai burkānus priekš boršča. Bet saļankai visas sastāvdaļas tomēr jāapcep parastā pannā, ar Zepter nebūs garšīgi.
Katlos var vārīt tīru pienu, nu un attiecīgi arī visa veida piena zupas var uzvārīt tīrā pienā, garša interesanta.
Bet, ja grib kraušķīgu maliņu, vienalga, dārzeņiem, zivij vai gaļai, nu tur Zepter nevarēs palīdzēt.
0
0