Ielogoties
Reklāma

Vīni / 40

09/04/2012 22:43 | Diskusija lasīta 6496 reizes
Man interesē Jūsu viedoklis par šādu vīnu: Kagor de Sarbatoare? Tas ir Moldāvu vīns. Gribās zināt, kurš viņu ir dzēris? Un, kādas atsauksmes var sniegt.
P.S. Dzērājus un žūpas nekomentēt, savādāk dzēsīšu laukā.
Atbildes (57)
12 3
10/04/2012 21:32
Nezutraucies gaarsa! Es nedzēsīšu laukā nekādu "urbi". Jo pagaidām viss ir čikiniekā...
0 0
10/04/2012 21:40
... palasīju... nenoturējos un uzliku galdā vienu ftletchera porto... :)
0 0
10/04/2012 21:44
Urbi et orbi. Vai, prastāk izsakoties, in vino veritas...
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

11/04/2012 02:08
ube Katram pēc vēlmes, saprašasnas un zināšanām ...
pēc rocības arī. vīns labs pasmeķēt, bet priekš piemaušanās pārāk salds un tumīgs.

0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

11/04/2012 02:13
uldis-m Mākslīgi saldināts vīns ... tās vispār ir šausmas, nevis vīns
zolīdu vīnu nesaldina "mākslīgi". a kas ir "mākslīgi"? ja, kad parūdzis, samet iekšā apvītušas vīnogas, "mākslīgi"? stiprina jau arī ne lai lētāk apdolbīties. bet lai pārtrauktu rūgšanu, kamēr viss cukurs no vīnogām nav vēl pārtapis vīna garā.
0 0
11/04/2012 06:59
Hari, -"pēc rocības arī. vīns labs pasmeķēt.."(c) - normāli sausie vīni ir dabonami arī pie mūsu rocības, ja grib smeķēt, ne piemauties.
0 0

Tēmas: 8
Ziņas: 8825

11/04/2012 08:13
... stiprina jau gan tik dēļ stipruma... lai apturētu procesu, atliek bišk uzsildīt, lai vīnrauga sēnītes atdod galus... un tad nepārrūgušais cukurs dos papildus saldumu... a kas negrib saldumu, lai laiž caur trubām... tad būs tik sauss ka grabēs...
0 0
11/04/2012 08:27
Deserta vai liķiera vīni – vīni ar paaugstinātu alkohola saturu (no 16 līdz 24%). Attiecas uz īpašu vīnu kategoriju. Starp tiem – Heres, Portu, Madeira, Marsala, Malaga, Vermuts, Kagors, Tokajs. Ar cukuriem jau stiprina vīnus.
Kagoru labāk izvēlēties Bulgāru ražojuma...
0 0
11/04/2012 08:56
Reiz gan gadījās dzert pussaldu balto franču vīnu, kas garšoja ekselenti. Bet to izvēlējās francūzis un mūsu pašu lielveikalā. (žēl neatceros nosaukumu, tik cena bija padsmit latos)
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

11/04/2012 09:44
Ube Hari, normāli sausie vīni ir dabonami arī pie mūsu rocības, ja grib smeķēt, ne piemauties.
man prieks, ka pie jūsu rocības dabonami! nu, man ir gadījies bildēt vīna prezentāciju ar degustāciju un tad jau arī vīniem nepagāju garām 1-aldzīgi - ar to jau žurnaļugu dzīve feina.
0 0
11/04/2012 11:09
Hari, uzsvars uz - "ja grib smeķēt, nevis piemauties... ""
0 0
11/04/2012 11:41
..man taa baltaa estrela garsho... vai kaa tur vinju sauc...
... a, te vienu Kagoru ar nogarshoju pa 10 maarcinjaam... Pudele bija ieteerpta maisa audeklaa... neatminu, kaa iisti sauc... Lv arii lielveikalos vinjs ir pa 4 Ls gabalaa...
0 0
11/04/2012 11:47
Pa 4 ls... 1 ls par maisa audekli
0 0
11/04/2012 11:47
4 lati maiss. Labs.
0 0
11/04/2012 12:01
versija
..ja pa tieshaam, tas ir labs..
0 0
11/04/2012 14:19
Interesanti gan ... virsrakstā - vīni, bet jautāts tikai par vienu - Kagoru . Un ar ko gan tāds Moldāvu Kagors būtu izceļams pārējo Kagoru vidū . Tas jau jautājums tikai "Feinšmekeriem " . Katram gada laikam un noskaņojumam savs dzeramais . Ieciklēties uz vienu Kagora šķirni ... ?
0 0

Tēmas: 80
Ziņas: 12978

11/04/2012 15:53
varbūt ka es jaucu, bet vai tad istajam Kagoram nav jābūt no plūmēm...
0 0
12 3
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas