Ir forši, ja būdams īpašu ēdienu cienītājs, vīrietis pats tos prot arī pagatavot. Savā gaumē. Un patīkami pārsteigt sievieti. Taču, ja kaut ko tik savā prātā uzdomājis, un sieviete neko tamlīdzīgune savā mūžā ne taisījusi, ne pat garšojusi... oi... dies atpestī...
Man te dažas atziņu drupačas...
Kāds, kuru savulaik Ķirsons neatlaidīgi aicinājis pie sevis strādāt, man ieradīja ekskluzīvu salātu gatavošanu. Mmmmmmm... Sievietes laikam nekad tik rūpīgi un tik niansēti neizvēlas sastāvdaļas. Bet tas ir to vērts
Labi, ja vīrietis nav nekāds jazveņņiks. Šito murgu, ja vienam no ģimenes speciāli jātaisa visādas bezgaršīgas maltītes. Daudz foršāk pagatavot visiem ko kreptīgu un sātīgu. Tad arī pats vīrietis šķietās tāds
kreptīgs un sātīgs. Nevis kaukāda pahļobka
Un tad vēl tā suga, kam gaļasmašīna labākā draudzene
Neparastā saka- pilsdrupas mutē...
Uzslavas par garšīgām pusdienām atmaksājas trīskārši.