Ielogoties
Reklāma

Vakara jautājums / 280

16/09/2011 21:04 | Diskusija lasīta 21331 reizes
Vai... un cik lielā mērā vīrieša raksturs atkarīgs no viņa ēšanas paradumiem?
Atbildes (404)
1...121314 15161718...21
20/10/2011 13:18
... ak skaistā bērnība laukos !!! Bukstiņbiezputra ar ceptu cūkgaļas šķēli ; pupiņu zupa ar žāvētu ribiņu ; žograuši ; skābputra ; svaigi cepts rupmaizes abrkasis ar speķa pildījumu ...
0 0
20/10/2011 13:20
Un kas traucē to visu ēst tagad? Nu labi, ar svaigi ceptu rupjmaizi varētu būt problēmas, bet piemēram pupiņu zupu ar ribiņām izvārīt taču nav nekādu problēmu.
0 0
20/10/2011 13:23
Interesanti... vai pēc "ak skaistā bērnība" varētu noteikt, cik kuram gadu un kurā pusē tā bērnība vadīta? Laikam jā...
0 0
20/10/2011 13:23
..nav kas izvaara...
0 0
20/10/2011 13:24
Tad pašam jāvāra
0 0
20/10/2011 13:26
..cita gatavotais vienmeer garshiigaaks...
0 0
20/10/2011 13:26
... skaistā bērnība bija Kurzemē, turpat kur olimpiskai čempionei kamaniņu sportā ( uzmini nu !) . Un ej nu iemāci vidzemniecēm un Rīdziniecēm kurzemnieku ēdienus gatavot .
0 0
20/10/2011 13:29
..es vēl vakar bukstiņbiezputru izvārīju... arī pupiņzupa ar ribiņām nav nekas tāds, ko normāls cilvēks nevarētu pagatavot, ja vien rokas no pakaļas neaug!!
0 0
20/10/2011 13:30
Nu bet es tak saku, gatavo pats, lai vidzemnieces un rīdzenieces ēd un slavē
0 0
20/10/2011 13:34
... "no problem" kaut ko pagatavot un esmu to darījis . Bet neesmu tik izvēlīgs, lai nevarētu ēst, to ko liek galdā . Arī piena zupas ...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

20/10/2011 13:40
merkurs | 20.10.2011. - 13:26:36
... atceros, kā man vecāmāte stāstīja - cik garšīga bija tēja aizdarīta ar cukurbiešu sīrupu, cik garšīga bija jēra ciska dūmota skurstenī pāris mēnešus... visu to pamēģināju... vēēē... un piesakās tas, kurš viennozīmīgi pateiks, ka skābputra ir viens riktīgi garšīgs ēdiens/dzēriens... nu bukstiņputra vēl reizi ceturksnī - nu tīri vēl nekas... es to klasificētu kā vēsturisko eksotiku...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

20/10/2011 13:41
... vai saulainās bērnības atmiņas
0 0
20/10/2011 14:10
... nekad neaizmirsiishu kaazas Kurzemes pusee, tas bija sen, jauniibas laikos... kaa iedomaajos taa smaids sejaa joprojaam...
kaazas kaa kaazas liidz ko seedaamies pie galda...
taadaas viesiibaas(tais laikos) Latgalee galdi luuza no eedienu paarbagaatiibas, bet tur... apseedaamies pie galda- priekshaa bljodinja ar buljjonu tikai, peec tam atnesa pa piiraadzinjam... a mees(braalji latgalieshi kaa saka) izslaapushi pa dienu, i taad uudeni nebijaam zupojushi, smejaam kaa traki, kauns, cilveeki skataas, briinaas, a mees reecam, savaldiities nevareejaam... peec tam jau bik ieeedaam, ... tas tik bija piedziivojums!...
0 0
20/10/2011 14:17
tiesam kas tad ko to putru neuzvarit..ziemas perioda man tas viens no miljakajiem edieniem..
0 0
20/10/2011 14:20
xvz

Putras neēdu.
Un pat netaisos pagatavot.
Ja biezputra ir tas pats kas putra, tad jā.
Putra man asociējas ar tapešu līmi:P
0 0
20/10/2011 14:24
Jana, man ir līdzīgas atmiņas no vienām kāzām Kurzemē Vispirms mūs tur nomarinēja vairākas stundas līdz vispār pieaicināja pie galda, un tad, kad pieaicināja, tad ēdamais bija uz skaita
0 0
20/10/2011 14:26
0 0
20/10/2011 14:27
..nu nav jau, nav Kurzemē tik traki... nesen biju kāzās..paēdu tīri labi..un vēl līdz ar iedeva!!
0 0
20/10/2011 14:33
par kazam nezinu, bet vel vesturiski nesen biju gan inv.sacensibas Kurzemes puse un pec tam Latgale..
ne nu paedusi bijam ari Kurzeme..
bet kas tai Latgales ciema darijas..bijs galds ka kāzas..pieaicinatas saimnieces..
cepesi, aukstas galjas vaiiiiiiiiii..tortes
0 0
20/10/2011 14:34
kāzām
0 0
1...121314 15161718...21
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas