pannas iedalās - veco laiku pannnas - skārdenes, čugunenes, un jauno laiku pannās - alumīnija, teflona, bleķa un ahz kādas...
esmu izmēģinājies visādas, bet vispār jau pirmais nosacījums, kāda ir plānojamā lietošanas intensitāte, un ko vēl bez cepšanas viņā grib darīt(priekš asprāšiem - ari sautēt, vārīt), bet pēdējo 5 gadu laikā esmu atklājis, ka priekš elektriskās plīts visatbilstošākā man ir gadījusies - firmas Fiskars ražotā dūralumīnija panna, bet pamatnosacījums ir, ka nedrīkst pārkarsēt, tas nozīmē, ka uz max karstuma var tikai uzkarsēt, bet gatavot uz pusganģi - pārējās esmu izmetis ārā - pusgads, un sveiki, teflonenes un ar hotpointu vispār uzskatu par mēsliem - tas ir tikai mans viedoklis