Ielogoties
Reklāma

Krīzes un karantīnas laika ēdienkarte / 3280

20/03/2020 21:00 | Diskusija lasīta 79703 reizes
Tātad ko ēdam, dzeram..griķi 15 veidos u.t.t.t 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (3856)

Tēmas: 0
Ziņas: 16591

26/01/2022 20:30
Un paķer Beat, glāzes no swarovski kristāliem))))...
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16676

26/01/2022 20:33
swarovski?kurš vairs lielās ar to?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24

26/01/2022 20:34
Baro vilku cik gribi, vienalga zilonim lielāks... :D:D:D::D
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16591

26/01/2022 20:35
... kāda gan lielīšanās... tas dzīves stils)))))
..kas lielāks?)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16676

26/01/2022 20:36
erotikai | 26/01/2022 20:35
āāā, nu jā, piedo, piedo... es aizmirsu-malkot..nu ja!
0 0
26/01/2022 20:38
zardeles bija baigi labas..vajadzēs atkārtot..
tik es prātoju kāda tai zardelei atsķiriba no cīsiņa?laikam izmērs
0 0
26/01/2022 20:41
sveiciens eszinu..kaut kas tā kā redzēts vai neredzēts..
nevar atcerēties..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24

26/01/2022 21:06
Sveiciens  Anksa ;) redzets pirtina bija :D:)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24

26/01/2022 21:06
Solim arii saulainie sveicini, parejos nezinu :D
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16591

26/01/2022 21:14
Viss ar jums skaidrs)))))... tad jau izslavinātajos kučaros…uz šodienas fona, jaukas atmiņas varètu būt dalībniekīem)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22558

26/01/2022 21:43
erotikai | 26/01/2022 20:30

Jēziņ! Tas tak nav labais tonis. Pārāk paredzami.
Rosenthal, Versace, Villeroy & Boch...
Un, dabīgi, visam pāri karaliskā Dultona servīze. Pie tējas piedāvājumā ir gurķmaizītes.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16591

26/01/2022 21:48
..speķis nav?
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22558

26/01/2022 21:55
Nu sākās... tad jau vodku vajag. No saldētavas
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16591

26/01/2022 21:58
... skābētu gurķi... sīpolu un melnu maizi ar)))))... ka jau..tad jau))))...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22558

26/01/2022 22:01
Skābēti gurķi vairs nav modē. Tagad trendā ir fermentēti gurķi.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16591

26/01/2022 22:06
)))))))... garšasbaudījums vien svarīgs... lai tā labi noiet... ar kārojienu..
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 581

26/01/2022 22:41
mājās vislabāk patīk ēst no melnā māla traukiem
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22558

26/01/2022 22:56
Manī laikam dominē ne latviešu saknes...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 581

27/01/2022 08:56
beata | 26/01/2022 22:01

Da štrunts par modi! galvenai jāgūst bauda no tā ko Tu dari ... un reizēm jāmāk saskatīt lietu būtību. Kaut kad jau te rakstīju par smalko franču bechamel sauce /mūsu vecmāmiņu taisītās miltu mērces nosaukums Francijā/. No bērnības atceros vecāmamma un krustmāte taisīja kausēto sviestu /kas ta tagad ar tādām muļķībām ņemsies/, bet īstenībā jau tas ir tas pats tagad modīgais Gi sviests un tā daudzas lietas. Neesmu paskatījies kas ir fermentēti gurķi, bet gan jau izsenis zināma lieta tik savādāk nosaukta.
Par saknēm runājot /nevienam jau negribas atzīt/ bet latvietis jau tāds jauktenis vien ir. Jau seno apbedījumu pētījumi dažādos novados nevar izdalīt īsto vienīgo latvieti. Kur nu vēl pēc vācu, poiļu, zviedru, krievu un padomju laikiem.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 581

27/01/2022 09:02
šorīt pa vienkāršo maizītes ar viltoto zaķi un pesto, vārītas paipalu oliņas un apelsīnu / banānu / spinātu kokteilis, (saukts arī par biezsulu vai smūtiju lai smalkāk skan) Protams -kafija (melna kā āfrikas nakts)
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas