Ielogoties
Reklāma

Krīzes un karantīnas laika ēdienkarte / 3260

20/03/2020 21:00 | Diskusija lasīta 80415 reizes
Tātad ko ēdam, dzeram..griķi 15 veidos u.t.t.t 

___
Reklāma   

VIP konta cena:

4 mēneši (120 dienas): 10 €
6 mēneši (180 dienas): 15 €
9 mēneši (180 dienas): 20 €
12 mēneši (360 dienas): 25€

https://www.tauta.lv/mans/vip/b/?
Atbildes (3856)
25/01/2022 11:59
a man negrašo..nekādas tādas lietas..
tūlit būs makaroni po flotski un uzdzers tomātu sulu
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16710

25/01/2022 12:11
Vokā... man tàs dienvidu virtuves... tās garšvielas... pilnīgs narkotiks))))... un šo mājas vīni klāt ... baudījums))))... mājas vīni tak goda lieta... nolaisties ..līdz pirkt veikalā ... ir zem dienvidnieka goda)))
0 0
25/01/2022 12:28
man ne..ne vīni, ne dienvidu virtuves..
esmu sapratusi, ka vēlaizvien vislabāk garšo kaut kas vienkāršs un tas kas kaut kā līdzinas bērnibas garšām..
jā ir kaut kādi jaunatklajumi arī..bet pavisam nedaudz
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 22637

25/01/2022 13:58
erotikai | 25/01/2022 11:47

Erotik, basturma tomēr ir gaļa, bet sudžuks...
Un mājas vīni dažbrīd aižķepina visas vietas cieti. Lai cik tas vīns sauktos sauss, vienalga ira salds. Un pie tās beigtā zirga desas klāt... oi!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24061

25/01/2022 14:07
Toč, beat    jāsauc lietas īstos vārdos. 
(bet āziešu virtuve man garšo)
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16824

25/01/2022 17:19
piekrītu beat par mājas vīniem.
sen nav gatavota, šodien ir-rīvētu kartupeļu klimpu piena zupa. vot tā ir bērnība.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 24061

25/01/2022 17:24
Ķiršu kompots ar vaniļas mērcīti.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 581

25/01/2022 22:00
butes fileja ar rīsiem un čilli saldo mērci. Desertā buberts /mana bērnības garša/.
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14538

26/01/2022 17:07
butes fileja ar rīsiem un čilli saldo mērci. Desertā buberts /mana bērnības garša/.


te nu būtu vairāki varianti - pasūtījums no kroga, lai gan mani māc šaubas, ka ir tāds krogs, kurā bubertu var dabūt,
omis, mammis vai majas buks pagatavojis, jebšu krams pati ir omis, mammis vai mājas buks. vienīti priekš sevis vien to zivi ar paciņu rīsu vēl varētu uztaisīt, bet ēst otrās, trešās un vairāk dienas vecu bubertu...
cita starpā - buberts - tā ir štelle!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 581

26/01/2022 17:29
Bubertu, tāpat ka daudz ko citu Krams ir gatavs taisīt un taisa, lai palutinātu sevi. (labākie pavari tomēr ir vīrieši)
Ēst paciņā vārītus rīsus būtu necieņa pret sevi!
Buberts gan ir jāēd svaigs (tur Tev piekrītu)
Kad sanāk braukt garām parasti piestāju (starp citu tieši buberta dēļ) https://m.facebook.com/zandartscafe/
0 0
26/01/2022 17:52
sardeles 2gb ar hrenu..
bez maizes..
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39064

26/01/2022 18:54
nesaprotu, ..kas vainas paciņu rīsiem..., tie paši, kas sveramie, tikai safasēti pa 125g. Šodien kā reiz izvārīju priekš krabju salātiem.
Un klāt granātābolu sulu ar melno balzāmu... tie labi saskan..par mazo piektdienu, priekā!
0 0
26/01/2022 19:44
atšķirība ir cenā, paciņu ir dārgāki..ēst ko tik dārgu laikam ir necieņa
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16710

26/01/2022 19:50
Savvaļas rīsus tik krams ēd)))))... a varbūt brūnos īsos?)
Priekā…sagribējàs burbuļus….tad nu ar ielēju)))
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 581

26/01/2022 20:15
Bieži arī brūnos gatavoju. Starpība ir tajā kā var pagatavot. Paciņu gandrīz nav iespējams labi pagatavot (vienmēr ir paķepuši). Arī tas ka tiešām labus rīsus pie mums slikonīšos netirgo. Tikai širpotrebu.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 581

26/01/2022 20:17
un paciņa ja neized uzreiz vēlāk viennozīmīgi nav ēdama ar baudu. Bet ja es gatavoju pats tad tāpēc lai gūtu baudu no ēdiena.
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16710

26/01/2022 20:20
Nuuuu..tas jau ir exselenti... gūt baudījumu no visa, ko dari)))))... dzīve izdevusies))
0 0

Tēmas: 4
Ziņas: 39064

26/01/2022 20:21
bože moj... vēl viens aristokrāts  Anksi..tu savas sardeles ar baudu apēdi? Saki kā ir...
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 16710

26/01/2022 20:21
)))))))ar hrenu
0 0

Tēmas: 1
Ziņas: 16824

26/01/2022 20:25
beata, johaidi, nāc šurp ar to savu kruto  trauku marku nosaukumiem. lai man ir sajūta, ka es pie krams galda baudu un malkoju
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas