manas slinkās ābolmaizes bijušas tādas.. uz baltmaizes uzsmērē sviestu, uzliek skābu ābolu šķelītes.. pa virsu uzliek krējumu sajauktu ar cukuru un uzkais kanēli. iešauj uzkarsētā cepeškrāsni uz minutēm 10-15.. bet tas bija sen, kad bērns auga . nezin kādas ir larei??
Pampoki ir pankúkas. Slinkās ābolmaizes ir tad, kad netaisu mīklu, bet uz gatavām maizītēm lieku virsū ābolus un šauju cepenē. Jā, šodien ir milti, bet varu to atļauties šad tad.
arī ļoti garšigs ķimeņsiers no rīta..un tagad burkāni +zirniši falšajā krejummmērcē(mandeļu milti, sojas piena puveris, turks)un āboli mani visvis iecienītakie..antonovka.. tas jāpaņem lidzi uz pastaigu lare, ņem lidzi savu cibiņu