Ielogoties
Reklāma

Pārtika ko lietojam ikdienā! / 720

15/11/2009 10:59 | Diskusija lasīta 47463 reizes
Cik bieži jūs pievēršat uzmanību tam, kas tiek rakstīts uz etiķetēm (no kā sastāv produkts)???? Paskatoties to pašu maizi... mati ceļas stāvus, kas tik tur nav piepičkāts. Kādus tik trikus neizveic ražotājs lai apmuļķotu cilvēku... Patreiz nerunāšu par veciem gaļas izstrādājumiem ko uzprišinot pārdo kā svaigu utt.
Kautkā sagribējās parunāt par tādām lietām...
Atbildes (999)
1...343536 37383940...50

Tēmas: 3
Ziņas: 10271

13/03/2011 11:46
Krīze ir skārusi ne tikai mūsu maciņus, bet arī pārtikas ražotājus! Cenas veikala plauktos aug, bet produktu kvalitāte samazinās. Lai pārtikas ražotāji izdzīvotu - kvalitatīvākas izejvielas un līdz ar to arī dārgākas tiek nomainītas uz lētākām.
Piemērs - gaļas masa tiek atšķaidīta ar šķiedrvielām, sausā vājpiena vietā tiek tiek izmantots siera sūkalu pulveris, saldā krējuma vietā kūkās izmanto saldo krējumu ar eļļu un tā tālāk. Interesantākais ir tas ka produktu sastāvā mūsu likumdošana neprasa atšifrēt, kādu eļļu lieto ražotājs, kas pēc manām domām ir ļoti būtiski. Ne visas eļļas ir tās labākās un veselīgākas . Kā piemēru varu minēt kokosa un palmu eļļas, kuras ir lētas, bet nav tās labākas., jo satur ļoti daudz piesātinātās taukskābes.
0 0
13/03/2011 11:48
nesaprotu kaapeec vispar japerk kaut kada galjas masa..ja nav ta nav
0 0
15/03/2011 12:21
... Vai biezpienu ar apceptām auzu pārslam ar cūkuru!!!
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

15/03/2011 19:41
sveikas prasmīgās ēstgatavotājas - ar ko šodien iepriecināsiet?
0 0
15/03/2011 19:51
ar saldeejumu no papiira kastiites.
0 0
15/03/2011 19:54
es sōdien sašmorēju liellopu ar melnām plūmēm daudz paprikas, burkāni, kālis un kartupelīši cepeškrāsnī. Kā arī burkānu auzu pārslu cepumi.
0 0
15/03/2011 19:56
mocca- tu tik shiveriiga, ka ne paziit vairs...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

15/03/2011 19:56
nu tad papriekšu pie moccas, un tad pie puro... ... a man ir bombogas ...
0 0
15/03/2011 20:04
puro, es tak vienmēr pa virtuvi virtuozi šiverēju

bombongu viteā šokolādi līdzu
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

15/03/2011 20:08
kādu vēlies mīļā ... melnu, baltu, ar roziņiem, ar riekstiem, no sirds vai priekš sirds?
0 0
15/03/2011 20:10
Tikai melno ar riekstiem Es rozīnes ne īpaši lietoju tikai nesažuvušā veidā un arī tumšās
0 0
15/03/2011 20:11
sasmējos par alanas cūkuru
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

15/03/2011 20:14
mocc "ti kovo xočeš, ugovoriš", tad es pēc šoķenes laižu?
0 0
15/03/2011 20:16
šodien nopirku Latvijā razotu ķimizeeto gurkji.,
laps... tiešām garso un smarzo pēc gurkja..
laikam sava kimija tuvaka par arzemju
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

15/03/2011 20:20
... una - mja... ar to pēdējo teikumu, lūdzu, ne šeit, te tikai par ēšanu...
0 0
15/03/2011 20:22
svilpi es tak saku, ka labs gurķis...
es ēdu neko citu nedariju...
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

15/03/2011 20:25
, malacītis, šeit(šajā diskusijā) gurķīti ar vajag tikai ēst...
0 0
15/03/2011 20:25
svilpi uz kurieni tu laidīsi????? tak putni lēnām lido uz šo pusi :P
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

15/03/2011 20:30
mocc nu ja ka putni uz šo pusi, un zini kāpēc...
0 0
15/03/2011 20:32
laikam arī pēc šokenes laiž šurpu!

Vai tiešām varbūt pārliecināti, ka tie ir letiņu gurķi????
0 0
1...343536 37383940...50
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas