Ielogoties
Reklāma

Pārtika ko lietojam ikdienā! / 700

15/11/2009 10:59 | Diskusija lasīta 47459 reizes
Cik bieži jūs pievēršat uzmanību tam, kas tiek rakstīts uz etiķetēm (no kā sastāv produkts)???? Paskatoties to pašu maizi... mati ceļas stāvus, kas tik tur nav piepičkāts. Kādus tik trikus neizveic ražotājs lai apmuļķotu cilvēku... Patreiz nerunāšu par veciem gaļas izstrādājumiem ko uzprišinot pārdo kā svaigu utt.
Kautkā sagribējās parunāt par tādām lietām...
Atbildes (999)
1...333435 36373839...50
11/03/2011 11:04
vēl tā no bērnības atmiņām utt. bija vafeļu plāksnes kurās pa vidu arī viskautko var zieķēt un ēst kā saldo. vienīgi savā nostūrī neatrodu pareizās vafeles
0 0
11/03/2011 11:06
vafeļu plāksnes ir. vēl nesen zieķēju, bet sataisīju par saldu. bij, kas apēd.. tik pašai šķebināja.
0 0
11/03/2011 11:07
puro... un divreiz garšīgāk, ja kāds to pasniedz gultā
0 0
11/03/2011 11:07
zini ko. pasaki, kā saīsināt? anka - derēs? nevar tak katru reizi visu to garo penteri pareizi uzdrukāt!

bet gribēju teikt - par biezpienu, medu un citrona sulu. tieši tā arī našķējos, dikti labs.
0 0
11/03/2011 11:09
anna -labaak, ko?
0 0
11/03/2011 11:09
dumpiigais- isstens gardeedis
0 0
11/03/2011 11:10
haijama saki anmuma
vai a-muna..
vai muna
0 0
11/03/2011 11:10
es = biezpienu, kreejumu, cukuru ( vieniigaais gadiijums, kad lietoju cukuru )
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

11/03/2011 11:11
mazliet precizēšu - laikam domāji to izmantošanas termiņu - uz espanderi tas neattiecas, taču ir arī gumijas priekšmeti, kuri garantē lietošanas drošību noteiktu laika sprīdi, taču tie nav bardačokā... tie ir tādā vietā kā - "nabor mužskoj", un to es ņemu līdz, kad braucu kaut kur ēst taisīt..., ja labi sataisīšu...
0 0
11/03/2011 11:11
jāpieraksta... biezpiens, medus, citronu sula.un ko ar to iesākt?
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

11/03/2011 11:13
annk - biezpiens ar citronu sulu uzreiz tak atsulo, tāda pļura vien sanāk...
0 0
11/03/2011 11:14
dumpīt, Tu vari droši ar to pašu saldo krējumu. vīriešam jau kalorijas nepatraucēs, un garšīgi arī tā ir. mēs jau te tās mūžigās svara vērotājas, tāpeč tik citroniņi un medutiņi.
0 0
11/03/2011 11:15
neatsulo gan. nevajag jau visu citronu tur spiest.
0 0
11/03/2011 11:16
svilpi nekas tur neatsulojas nevajag jau to sulu litriem..
bet tuc, tuc
esmu mieginajusi ar citam sulam nav tas..
vajag tiesi citronu
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

11/03/2011 11:16
āāāā...
0 0
11/03/2011 11:33
Man bizpiens garšo tā uzliek uz trauciņa biezpienu mazliet pārlej lieso krējumu un piekož ar olīvām... ņam ņam.

Es jogurtus arī taisu mājā. Nopērku tīrkultūru un tad ar saldētām ogām sablenderē. ņam
0 0

Tēmas: 50
Ziņas: 14526

11/03/2011 11:49
melnām, zalām, ar kauliņu, bez kauliņa, ar pildījumu. bez pildījuma - visu stāsti...
0 0
11/03/2011 11:55
olīves ar siera pildījumu, mmmmm...
0 0
11/03/2011 11:57
nu, nu, paartika ikdienaa- oliivas ar siera pildiijumu
0 0
11/03/2011 17:33
Vispār man garšo zaļās olīvas. pārsvarā man vienas ar siera pildījumu vai tunci garšo. Tik man domāt, ka tur nekāda pildījuma vispār nav. Bija iegadījušās grieķu ar kauliņiem tās vispār ņammīgās!
0 0
1...333435 36373839...50
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas