Ielogoties
Reklāma

Kāda atšķirība..??? / 80

14/11/2009 11:35 | Diskusija lasīta 14846 reizes
Paskaidrojiet ,trezveņņikam, kāda atšķirība ir starp brendiju ,konjaku un viskiju,kā viņi tiek pagatavoti..???
Atbildes (135)

Tēmas: 43
Ziņas: 9074

15/11/2009 13:22
   ... "man garšo šampanietis (un ne jau franču... ), bet mūsu pašu vecais labais Rīgas pussaldais" (c.)
"man vislabākais ir Rīgas šampanietis" (c.)
A kopš kura laika šo sus... (oi, atvainojos - "dzirkstošo vīnu" (cik smalki!)) drīkst saukt par šampanieti?
   ... "bija mums te šampanieša cienītāju klubiņš... ar šampanieti ledusspainītī" (c.)
Laikam riktīgi biezo klubiņš būs bijis - ja PATIEŠĀM varēja atļauties šampanieti...
   
0 0
15/11/2009 13:26
Piektdieni,ja atmiņa neviļ,tad kaut kur lasīju,ka Šampaņa mūsu vīndariem ir devusi šadu atļauju,bet varbūt kļūdos.
0 0
15/11/2009 13:31
piektienis -uzskaitvedis...    
nu sauc to dzirkstošo vīnu par RīGAS šAMPANIETI...
... citus tikai par " sovetskoje igristoje" vai " svetskoje... " ... vai sparkling
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

15/11/2009 14:26
brendijs un konjaks var atšķirties gandrīz tikai ar to, ka brendijs no kaut kurienes, bet konjaks no Konjakas provices francijā. un no kā taisa. konjaku no vīnogām, viskiju no daudz kā, parasti no graudiem. akvavitu no kartufeļiem. kalvadosu no āboļiem.
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 5034

15/11/2009 14:31
Atšķirība?    Nu ja salej Ogres raj. tad tik esences atšķirās!!!   
0 0

Tēmas: 11
Ziņas: 5034

15/11/2009 14:32
Harald-koni nu jau atļāvuši saukt par Koni,ne tik Francijā!   
0 0
15/11/2009 14:54
Starp komentaariem bija arii kaads kompetents?!   Slinkums visu lasiit, bet atshkiriibu, taapat kaa autoram, gribeejaas uzzinaat!     Mjaa, bet laikam bez degustaacijas nav interesanti!      
0 0
15/11/2009 14:54
Piektdieni, man pilnīgi vienalga, kā tas oficiāli saucas, man tas ir šampiņš    
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

15/11/2009 15:01
piektdienis - A kopš kura laika šo sus... (oi, atvainojos - "dzirkstošo vīnu" (cik smalki!)) drīkst saukt par šampanieti?

nedrīkst, tak sauc. cara tētiņš bija nopircis (provēju atminēt, konjakam vai šampānietim!) licensi valkāt nosaukumu līdz 1959. gadam vai tml. kā friči saka "sekt" vai tml. 100$ pudelē šampīzeri nav laimējies pasmeķēt, bet kādu "īstu" ir un pēc attiecības price/performance man domāt, Rīgas "šampānietis" kabina. to jau uzgāzē mākslīgi un bez gāzi galīgi tāda susla vien ir.    
0 0

Tēmas: 10
Ziņas: 2356

15/11/2009 15:08
Nē, šodien es par dzeramajiem nerunāšu.    
0 0
17/11/2009 18:07
OOOO, a es domaju, ka es vienigā, traka uz šampanieti!litriem varu dzert un galva no rīta nesāp          
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

17/11/2009 19:11
claire, man galva nesāp ne no kā (galīgus sū.. nedzeru un nejaucu!), kopā ar Evu Mārtužu un Inesi Pakloni viens no cilvēku, kuriem nehad nav pohiņu, biedrības dibinātājiem.    
bet Šapmaņas vīnu varu lakt kā briedis - kad strādāju pie Amsterdamas TV filmas, pierīšanās un piemaušanās uzņemšanas grupai bija uz TV kompānijas rēķina un tad "Rīgā" izlakām visu šampīzeri, kas ledusskapī un tad visu pārējo rezervi arī.        
0 0
17/11/2009 21:52
es nesapratu,kad tad mēs to mantu degustēsim?it kā solīt pasolīja,bet līdz saliešanai nav tikts.nu tagd pat būtu iemesls deguna galā...    
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 671

18/11/2009 18:29
es laikam deģenerāts , man garšo konis,brendijs vai armanjaks no kakliņa...
0 0
18/11/2009 18:32
kvart, kad tev dzimene?... uzdāvināšu glāzes   
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 671

18/11/2009 18:37
Oli, no kakliņa garšigāk... no glāzes man negaršo...
0 0
18/11/2009 18:39
..tad var trāpīt degunā... baigi jāšķauda   
0 0

Tēmas: 3
Ziņas: 671

18/11/2009 18:41
man vēl tā nav gadijies... nav jau šampis ,kas taisa burbuļus...
0 0
18/11/2009 18:43
biju Old Bushmil’s viskija darītavā. visu izstaigājām, nobeigumā - degustācija. mja. ļerga.    
0 0
18/11/2009 18:50
Paskaidrojiet ,trezveņņikam, kāda atšķirība ir starp brendiju ,konjaku un viskiju,kā viņi tiek pagatavoti..???=

------------


Saproti!
Es
Ļergu visu savu mūžu esmu esmu dzinis~55 gādi!
0 0
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas