Ielogoties
Reklāma

Taa ka esmu jauninjaa..tad nezinu.. / 280

03/03/2009 23:07 | Diskusija lasīta 17281 reizes
Vai ir bijusi taada diskusija par alkoholu... vairaak domaats par viiriesu izteiksanos-sieviete un graadiigais!!!Gribeetos tautas viirtiesu viedokli dzirdeet-jo ...
Atbildes (316)
1...121314 1516
04/03/2009 22:16
sashinj-nevaru iebraukt         par ko tu?
0 0
04/03/2009 22:18
.. par to pašu...          
nu "vārīšanu".. tobiš gatavošanu... brūvēšanu...
   
tas process vienmēr beidzas ar kaut kā jauna tapšanu...
0 0
04/03/2009 22:19
pastasti    beidzot-par to alus vaariisanu-moska naaksies pielietot   
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 1364

04/03/2009 22:28
alu ne vien vāra, bet arī tecina, dažos gadījumos dedzina
0 0
04/03/2009 22:34
process ir ilgs un nu ļļļoti nogurdinošs. vismaz 1 diennakts garantēta ar ļoti uzmanīgu temperatūras vērošanu ik pa brīdim...
0 0
04/03/2009 22:35
   aaa nju kad saka tecina-manim saistaas ar kandzinju veee   ,a vot atcereejos-viena sievietiite teica ka algogolj-viskijs,brendijs utt.nesmirdot-gribu vinju apstriideet   
0 0
04/03/2009 22:36
aizmirsi lielo "s"...
0 0
04/03/2009 22:38
PS. ir labā ziņa-- var katram iebetonēt, ka braucu pilnveidoties, kas nav melots...    
0 0
04/03/2009 22:40
process smags un atbildīgs

gala rezultāts labs?Garšīgs tāds alus?
0 0
04/03/2009 22:43
ja sanāk, tad izcils. ne vienmēr izdodas. bet, kad izdodas, tad gan aldaris, gan visi citi pēc jāņiem 2 nedēļas ūdens vietā jālieto... nelielos...
0 0

Tēmas: 9
Ziņas: 1364

04/03/2009 22:44
hi,hi,hi,
a kur vēl iepriekšējā graudu diedzēšana, kaltēšana un pēcāk paša alus gatavināšana,
agrāk tas bija process pārs nedēļu garumā pirms gatavošanas un pēc tam divas nēdēļas pēc pirmās mucas atvēršanas
0 0
04/03/2009 22:47
un te man atkal ar labu vārdu jāpiemin latgalieši,kaut gan pašu bāleliņi ar visi ,kā izrādās,tradīcijas piekopj vecās vēl aizvien
0 0
04/03/2009 22:47
   a kamdeelj lielais S?   
0 0
04/03/2009 22:49
Tas sahsinjai   
0 0
04/03/2009 22:50
         
0 0
04/03/2009 23:01
lāci, A TO SIEKALU, kamēr norugst...
bet to visu atsver tas dumums, kad sīčus drīkst pielaist pie kubula pagaršot līdz 3. dienai ...
tās spulgainās acis, kad mamma neredz, nevar izstāstīt...
vispār tas ir vesels rituāls, kā mammas tiek "piečakarētas... "
0 0
04/03/2009 23:07
oli - da tu KO?! ne jau MANI mičoja!!! es tik piedalījos!   

verin- nu dabīgi,ka garšīgs tas lauku, īstais... bet nu maita-tāāāa dod pa pieri! vairāk neesmu riskējusi ko tādu lietot... es uz smagajiem esmu diktī vārīga... dikti maz vajag,lai būtu ķēpas pret sauli   

bet mana mamma stāstīja,kā jaunībā brūvējusi no rupjmaizes garozām... un no 2 l kannītes apdzirdījusi visu brigādi:) nebūtu pati piedzīvojusi, toč neticētu   
0 0
04/03/2009 23:13
lindovna- ir garozas un ir alus...
pa pieri abi var iedot.
māka ir tādu, kas notur štīmi, bet nenoreibina.(kā to papardes ziedu meklēs?)
tas grūti.
neviena latvijas alusdarītava to negarantē. bet žēl... tas pie meitenēm...
0 0
04/03/2009 23:48
Jacex - Tu grauzdē pa tiešo vai cep "kukulīšus"?
0 0
04/03/2009 23:51
mieži, upe, iesals, misa, alus...
tik vienkārši...
0 0
1...121314 1516
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas