Ielogoties
Reklāma

19- 21-ais augusts 1991 / 80

10/08/2011 22:10 | Diskusija lasīta 4409 reizes
kā mēs šīs 2-3 dienas atceramies
Atbildes (85)
1234 5
11/08/2011 14:34
Harald, man nekas cits neatliek kā pakļauties tavam labojumam. PIEŅEMTS!
0 0

Tēmas: 0
Ziņas: 1245

11/08/2011 14:59
Haralds, Buutiiba tu pateici to pashu... Jo aculiecinieku lieciibas... ieraksti, filmas... Taas jau visas muzejos, fondos, ... tiek lietotas pa fragmentiem, tiek izraukts no konteksta un kopeejaas bildes... Un beigaas sanak "Veesture"... kas ir notikuma atstaasts... "peec 1991.gada notikumu motiiviem"... :)
0 0
11/08/2011 15:12
par acu/ausu lieciniekiem... centos bildēs atrast sevi vai 1. sievu barikāžu fotkās... nekas man nesanāca... vai nu kadrā nelīdām vai bildētāju pamaz bija. to jaunajiem šodien grūti saprast. bet puča laikos uzņēmu pie sevis vienu amerikāņu ģimeni, kura no rīgas bija pamukusi. diezgan jokaina toreiz bija sajūta...
0 0
11/08/2011 20:25
<versija> nedomāju, ka manis lietotie ģīmīši ir raudulīgi - drīzāk drūmu nopietni
Man ir patiesi iebildumi pret vieglprātīgu izturēšanos attiecībā uz augusta dienām.
<sīpols> pareizi pateica par visu, kas bija apkārt, fiziskās pretestības iespējas bija praktiski nulle. Nu varbūt <satans > varētu visus nahuj pasūtīt( atvainojos, viņa leksika), bet realitātē ļaudis stobru priekšā darīja ko lika.
Nav jau jāanalizē kas būtu, ja būtu. Viss ir skaidrs. Pirmais variants - stingrā roka ar staļinisku, jeb vēl bargāku režīmu, Sibīrijas nometnēs, jeb otrais - tagadne.
Attiecībā uz vēstures "liecībām", tās jau patiesi faktisko gaisotni neataino
0 0

Tēmas: 6
Ziņas: 15776

11/08/2011 20:43
mocca PIEŅEMTS!
paldies, tas visas turpmākās daarbības ļoti atvieglo!
puspulkvedis muzejos, fondos, ... tiek lietotas pa fragmentiem, tiek izraukts no konteksta un kopeejaas bildes... Un beigaas sanak "Veesture"...
tā viš i. ne 1-mēr tā ļaunprātība, nemaz i tik lēti tos materiālus nemaz nevar dabūt. padumjajā laikā skaitījās, ka visiem kantoriem, kur bildē, (-)-vi jāatdod arhīvam - mēs ZA pamanījāmies to nedarīt.
kīnō arhīvā blakus RK un Bulduros gadījās būt vēlāk, uz foto arhīvu no žurnāla «AVOTS» aizdzina izvēlēties bildi - atšūties nevarēju no arhivāra - priecīgs, ka reiz pa 100 gadiem kādam ko ievaidzējies.
skat. arī Podnieka «MĒS» - ne tik sen 1X pa TV rādīja Latvijā un droši vien visā ex padomijā.
vēsturisko RS kongresu kolēģis filmēja - saderējām ar frendu uz polšu - es derēju uz to, ka visu 100% nepublicēs un no Imanta Kalniņa runas pēdējo teikumu «nākamie 20 000 jau gaida!» pēc svaiga materiāla noskatīšanās neesmu sastapis.
0 0
1234 5
Pašlaik mēs izmantojam tikai tehniskās sīkdatnes (cookies), lai nodrošinātu pareizu vietnes darbību. Vairāk informācijas