Iniciar sesión
Publicidad
Ensaladas y ensaladillas / Ensaladas con pescado/mariscos - 11
Kūpinātas skumbrijas salāti ar dārzeņiem

Kūpinātas skumbrijas salāti ar dārzeņiem

- kūpināta skumbrija - svaigs gurķis - tomāti - zaļumi - svaigs kāposts - vārīti kartupeļi

Mērci salātiem var taisīt kādu gribas. Kamēr nebija salātiem pievienoti kartupeļi, mērce nemaz neprasījās, bet kad pievienoju kartupeļus, ta...

Laša uzkoda

Laša uzkoda

1 bundžiņa laša savā sulā (aptuveni 200-250 gr.) - 100-150 gr. grkonservētas kukurūzas - "spring onions" vai viens vidējs sīpols - svaigs gurķis - majonēze - sāls - pipari

Sagriež sīpolu, gurķi, pievieno kukurūzu un sasmalcinātu konservēto lasi, pievieno majonēzi, sāli un piparus pēc garšas. Ātri un vi...

10 minutos

Ātrie zacenītes salātiņi

Ātrie zacenītes salātiņi

- siļķīte 200gr - 2 vidēji lieli skabēti gurķi - 1 sīpols (var nelikt) - tomātu mērce - majonēze

Visu sagriež gareniskās šķēlītēs, tad pievieno tomātu mērci un majonēzi pēc garšas....

15 minutos

Krabju - puķukāpostu salāti

Krabju - puķukāpostu salāti

- apm. 400 gr. krabju nūjiņas - 1 vidēja lieluma puķukāposta galva - 1 konservētas kukurūzas kārba 300-400 gr. - majonēze (laba) - karijs - dilles - citronpipari

Sagriež krabju nūjiņas, pievieno kukurūzu (nolejot nost šķidrumu), ar nazi nogriež puķukāpostam tikai pašas cepurītes un tās salauž ar rokām...

Garneļu salāti ar Ķīnas kāpostu

Garneļu salāti ar Ķīnas kāpostu

- ķīnas kāposts - puravs - avokado - vārītas olas - majonēze - lobītas garneles Daudzumu un proporcijas var variēt pēc gaumes.

Salātus kārto kārtām nemaisot Ķīnas kāposts + puravs + avokado + sasmalcinātas cieti vārītas olas. Visu pārlej ar majonēzi un uzkaisa ga...

30 minutos

Tunča - šampiņjonu salāti

Tunča - šampiņjonu salāti

- 1 bundža tuncis - 1 bundža kukurūza - 1 bundža šampiņjoni - 1 bundža olīves pildītas ar papriku - 1 neliels sīpols (ja negaršo, var nelikt) - 4 ēd.k. majonēze - 1 ēd.k. kečups

Ļoti smalki sagriež sīpolu, pievieno visas sastāvdaļas, samaisa un salāti gatavi....

10 minutos

Tunča – dārzeņu salāti

Tunča – dārzeņu salāti

- 2 vidēji lieli vārīti kartupeļi - ½ sīpols - 1 tomāts - 1 vārīta ola - 1 bundža konservēts tuncis - 1 bundža konservēta kukurūza - majonēze - kečups - sāls, pipari

Sagriež sīpolu, tomātu, olu, kartupeļus, saber visas sastāvdaļas bļodā un pārlej ar mērci kas pagatavota no 2/3 majonēzes un 1/3 kečupa, mēr...

30 minutos

Tomāti ar krabju nūjiņām

Tomāti ar krabju nūjiņām

- 4-5 vidēji tomāti - 450 gr. krabju nūjiņas - majonēze - dilles - sāls, pipari

Sagriež tomātus, krabju nūjiņas, dilles, pievieno majonēzi, garšvielas, samaisa....

15 minutos

Laša - rīsu salāti

Laša - rīsu salāti

- 1 paciņa rīsi (125 gr.) - 1 svaigs gurķis - 1 marinēts gurķis - 300 gr. mazsālīts (kūpināts) lasis - 3 olas (cieti vārītas) - majonēze (1-2 paciņas) - sāls, pipari, zaļumi - pēc garšas un gaumes

Sagriež lasi, gurķus, olas, pieber izvārītus rīsus, zaļumus, garšvielas, pievieno majonēzi, kārtīgi samaisa un liek uz 15 - 20 minūtēm ledus...

25 minutos

Garneļu salāti

Garneļu salāti

- saujiņa lobītu garneļu - 1 avokādo - viens svaigs gurķis, ja dikti liels tad pusīti - 2 vārītas olas - citrons - olīveļļa vai majonēze + krējums - sāls, pipari.

Oliņas izvāra un sagriež ne īpaši smalki, avokādo nomizo un sagriež ne īpaši smalki, gurķi nomizo un sagriež ne īpaši smalki tam visam pievi...

15 minutos

"Vīru prieks"

"Vīru prieks"

- 0,5 kg karsti kūpināta zivs (menca u. c.) - 1 paciņa (125 gr) rīsi - aptv. 100 gr. konservēta kukurūza - 2-3 olas - 1 -2 sīpoli - majonēze un krējums pēc ieskatiem - sāls un melnie maltie pipari pēc garšas

Izvāra rīsus, izvāra olas un sasmalcina, sasmalcina sīpolus, atdala zivi no asakām, nolej škidrumu no kukurūzas un visu sajauc ar krējumu, m...

30 minutos

- contiene carne o alimentos de origen animal
- contiene huevos pero no contiene carne, pescado o alimentos de origen animal
- contiene pescado o mariscos pero no contiene carne, pescado o alimentos de origen animal
- contiene carne de ave
- plato vegetariano
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información