Iniciar sesión
Publicidad
Comentarios / Cūkgaļas galerts
ingr | 04/08/2018 15:46
Diez vai uz gaazes un elektriibas kaads vaara 5-6 stundas.Laukos-jaa, kad pliits kuraas ziemaa, graapiits var sutinaaties kat 7 stundas.Un buljons tiesaam superiigs.Un vispaar buljoni-smukumam-ar gadiem kolageens aadaa vairs taa neveidojas-buljons un galerts ir labs kolageena avots(arii lociitavaam, ne tikai rokas un kaajas, bet arii mugurkaulam)
esmucitada | 11/04/2017 19:41
Es parasti ņemu cūkas cimboli un 1/3 liesas cūkgaļas, vārot lieku klāt veselu sīpolu, ķiploku daiviņas veselus burkānus, piparu graudiņus, vāru gan kādas trīs stundas uz ļoti lēnas uguns, lai galerts nebūtu duļķains.Par cik mūs ģimenei negaršo ādas, tās tiek noņemtas, tad gaļu smalki sagriež un pārlej ar izkāstu buljonu.
helgi | 19/11/2016 23:24
Gaļa tika vārīta ātrvārāmajā tvaika katlā, tāpēc ietaupās apm. 50% vārīšanas laika.
woodoolv | 11/11/2016 01:58
?viss ok, bet kā var paspēt pa 90 minūtēm, ja pat zupas buljons jāvāra 5-6 stundas, lai tiktu pie īsta buljona? To ikvinā kulinārijas skolā māca. kājas jau nav filejas vai karbonādes gabali’nš:)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información