Iniciar sesión
Publicidad
kaija123 | 10/11/2012 07:39
Ļoti gardi, bet miltus var nelikt.
eskulenis1979 | 21/11/2014 16:42
Ne tikai miltus bet arī olu jo ola dara cietas. Ja baidās ka juks ārā tad nejuks un būss gardas mīkstas ja sarīvēto masu ieliks sietā tad pagaida lai sulai apakšā nostājas ciete un to obligāti atpakaļ šķidrumu cik vajag un būss pa pirmo. Bet katram sava recepte katram garšo savādāk tāpēc nevienu nemācu tikai iesaku.
inga77 | 02/07/2012 17:55
Apetīti rosinoši! :)
uzticamaa | 07/08/2010 18:18
Nu drukas kļūdiņa cilvēkam gadījās. Kam gan negadās...
jaunava666 | 08/04/2010 13:11
pievieno olu, miltus, sāli un ciparus
?? :)))
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información