Iniciar sesión
Publicidad
Comentarios / Gaspačo.
akerman | 05/03/2014 21:40
Kāda gan "šķirba", ..gaspačo vai Negaspačo, un pilnīgi pie kājas, kā to gatavo Spānijā. Galvenais, ka strēbiens ass un pa smuko, garšoja labi un ir vēlme to atkārtot.
versija | 22/09/2012 13:36
Mohito.
Ruma vietā var lietot šņabi. Laima vietā var lietot skābu gurķi. Un piparmētru vietā var lietot dilles.
shokolaade | 30/09/2011 17:47
gaļu gaspačo zupai nepievieno.tā nav gaļas zupa.ši recepte noteikti nav gaspačo
saldaam | 06/10/2010 14:03
Gaspacho ljoti garda ir TEX-MEX restoraanaa Maskavas 256. Tur ir 2 veidu: gan aukstaa, gan karstaa. Un jaa, olas tur neliek, aukstaa tiek dekoreeta ar bazilika lapinjaam un mazliet aso zaljumu elju.
rozeroze | 04/09/2010 19:49
recepte tiešām laba,bet sanāk ka jāēd auksta...
claire | 04/09/2010 14:13
par gaspačo es šo zupu nesauktu, jo Spānijā olas šai zupai neliek un gatavo savādāk.bet kopumā laba recepte
jonijs5555 | 04/09/2010 09:03
Garš tas gatavošanas process,laikam būšu par slinku lai to gatavotu.Bet ja kāds uzcienātu,noteikti pagaršotu.:)
lams | 03/09/2010 22:27
Nu gaļu var piekost klāt... kādu vārītu liesumiņu vai putna gaļas filejiņu :)
olita112 | 03/09/2010 22:13
... man vienmēr licies, ka ,,gaspačo,, skan tā gruntīgi, likās , ka tur gaļai ar vajadzētu būt:)... pati , laikam netaisītu, bet , ja mani uzcienātu-neatteiktos gan... :)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información