Iniciar sesión
Publicidad

Tomāti želejā

Información
Autor: dace
Recetas publicadas por dace
Publicada: 20/09/2009 19:54
Vista 19378 veces
Guardada en recetas favoritas 54 veces
Comentarios: 5
Ingredientes:
- tomāti
- sīpoli
- sv.kāposti
- želantīns
- lauru lapas
- pipari
Marinādei:
- 1 litrs ūdens
- 1 ēd.k. cukurs
- 2 ēd.k. sāls
- 1 ēd.k. etiķa esence
Instrucciones:
Kārto burciņās tomātus sagrieztus, ja nelieli - veselus, sīpolu gredzenus un nedaudz svaigu kāpostu. Katrā burkā iemet pa lauru lapai un dažiem pipariem. Pārlej ar marinādi un pa virsu burciņā ieder 2,5-3 tējk. želantīna. 800 gr. burciņas karsē ūdenī 15 minūtes, nedrīkst pieļaut, ka ūdens sāk vārīties. Izkarsētus aizvāko.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (5)
bitesmate | 17/08/2015 18:56
Pirmo reizi dzirdu, ka tomātos želejā pievieno vēl kāpostus.
lizuks | 07/10/2016 20:34
Man arī šoks-kas tad tie par tomātiem želejā, ja liek klāt kāpostus?
lizuks | 20/07/2013 13:48
Interesanti, kur Latvijā var nopirkt etiķa esenci?
-76812 | 24/08/2013 19:45
Jebkurā tirgū
hihi | 24/08/2011 15:28
... esenci var dabūt pārtikas uzņēmumos, tādos piemēram kā kulinārijas cehos, vecā metode, dabonama zem letes... hihi, bet es daru tā, 1/2 l burkā beru arī sāli(1), cukuru(1.5), želantīnu(1.5)tējkaroti, pārleju karstu vārītu ūdeni un lieku sterializēties... kad aizvākoju burku pakratu un pašūpoju, lai viss vienmērīgi sakūst un lieta darīta... ar šādu metodi nekad nepaliek pāri marināde un ērtāk...
silvaana | 14/08/2011 14:37
A cik jaanjem 9% etikjis, ja esence nav dabuujama?
versija | 05/08/2010 23:44
Man baaaigi patika, ka tas želatīns nav atsevišķi jābriedina un jāsilda. Bet, kopš recepti izlasīju, vēl neesmu iekrājusi pietiekami tomātu :)
Dacei thanks!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información