Iniciar sesión
Publicidad

Tomāti savā sulā

Información
Autor: dace
Recetas publicadas por dace
Publicada: 20/09/2009 19:05
Vista 16664 veces
Guardada en recetas favoritas 7 veces
Comentarios: 1
Ingredientes:
- tomāti nepārgatavojušies - pildīšanai burkās
- tomāti ļoti gatavi, mīksti - sulai
- sāls
- cukurs
Instrucciones:
Ļoti gatavos tomātus vāra 10 - 20 minūtes, tad caur sietu izberž, lai nav ne sēkliņas, ne miziņas. Uz 1 litru sulas pievieno 2 ēd.k. sāls, 1 ēd.k. cukuru, uzvāra, noputo, pavāra vēl 3-5 minūtes.

Burkās sapilda tomātus un pārlej ar tikko uzvārīto tomātu sulu, aizvāko, ietin segā un atstāj kamēr atdziest.

A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
serenaade | 26/06/2011 13:32
es tomātus salieku burciņās,
piemetu naža galu ar smalko sāli,
uzleju lēto tomātu sulu no veikala
un pasterilizēju min 10.
aizvākoju
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información