- 2 lieli avokado - 1 sarkanais sīpols - 1 asais sarkanais pipars - citrona sula (viens citrons) - 250 g olīveļļa - 1 olas dzeltenums
Instrucciones:
No avokado izņem mīkstumu. Smalki sagriež sīpolu un piparu. Kopā sajauc avokado, sīpolu, piparu, citrona sulu, olas dzeltenumu. Ja nepieciešams, pievieno sāli. Iegūto masu sakuļ blenderī. Tad tai pamazām pievieno eļļu, visu nemitīgi maisot, līdz eļļa pilnībā ir savienojusies ar pārējo masu.
Tiempo de preparación en minutos:20
Información adicional:
Ļoti populāra mērce Kanāriju salās. Tā ir lieliska piedeva pie zivīm un citiem jūras produktu ēdieniem.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
akacija59
| 17/07/2015 18:14
olas dzeltenums svaigs vai vaariits jaapievieno?
aanna
| 12/12/2014 19:30
..ļoti laba recepte, es tikai nelietoju olu..olīveļlas vietā avokado eļļu, 1 daiviņu ķiploka un medu pāris tējkarotes
aijaiai
| 11/03/2014 09:54
Japamegina, izklausaas garsigi...
sau-liiii-te
| 23/02/2014 19:40
šis labs majonēzes aizvietotājs, un ļoti garšīgi
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información