Gatavu avokado gareniski pārgriež uz pusēm, izņem kaulu un ar karotīti izņem mīkstumu. Izņemtajai masai pievieno nedaudz citronu sulas, lai avokado nepaliktu tumšs. Sagriež pētersīļus. Izņemto avokado mīkstumu samaisa ar garnelēm, pētersīļiem un pilda avokado pusītēs. Ja ir vēlēšanās, masai var pievienot sāli.
Gatavo rozē mērci, samaisot majonēzi, ketčupu un pievienojot nedaudz sinepju un brendija (vai konjaka).
Tiempo de preparación en minutos:30
Información adicional:
Ēdiens ir ļoti sātīgs. Visu sastāvdaļu daudzums/proporcijas atkarīgas no katra gaumes.
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (5)
lizanda
| 19/08/2018 11:44
Izklausās gardi!👍👍👍
rokerite
| 13/03/2014 19:04
oo šo mēs izmēģināsim!!:))
sau-liiii-te
| 23/02/2014 19:37
pieņemu, varētu būt izmeklēti garšīgi, pamēģināšu
ronya
| 28/02/2012 07:26
Yummy! Dievinu garneles, avocado un abus kopā ;) !!!
ronya
| 29/11/2011 09:43
Dievinu gan avocado, gan garneles, gan abus kopā ;) !
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información