Iniciar sesión
Publicidad

Paprikas salāti eļļā.

Información
Autor: dace
Recetas publicadas por dace
Publicada: 21/06/2009 15:50
Vista 6132 veces
Guardada en recetas favoritas 1 veces
Comentarios: 1
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- 2 kg paprika
Marinādei:
- 1.5 glāze eļļas
- 1/2 glāze ūdens
- 1 glāze 6 procentīgs baltvīna etiķis
- 2/3 glāzes cukura
- 1 t/k sāls
Instrucciones:
Papriku iztīra no sēklām, sagriež salmiņos, ne pārāk smalki, bet tas pēc gaumes. Ieber katlā pārlej ar marinādi un vāra 10 - 15 minūtes. Ja gatavo ilgākai glabāšanai, tad karstu pilda izkarsētās burkās un aizvāko ar metāla vākiem.

Marinādes sastāvs ir aptuvens lielums, kārtīga saimniece visu taisa uz "aci" un pēc garšas.

Lieliska uzkoda, piedeva zupas gatvošanai, ātri un lēti pagatavojama.

Lai labi garšo!

Tiempo de preparación en minutos: 20

A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
velga90 | 04/06/2018 12:11
Tas ir labais!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información