Biezpienu krietni samīca ar sviestu , olām, ķimenēm, sāli - un saliek cieti saspiestu uz šķīvja, nogludina, pārklāj ar augu lapām, lai sakrūzojas. Tad noņem, sieru novieto vēsā vietā un pēc dažām dienām lieto.
Información adicional:
... man, tāda pavecāka tā pavārgrāmata... laikam, no vecvecmammas:)... bet lai, Jāņos šitas izdodas:)
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
silvaana
| 22/09/2010 17:31
A kaadu augu lapas jaanjem??
jaunava666
| 08/04/2010 13:08
un ja nu olās salmonellas?? :(
olita112
| 21/06/2009 16:50
... droši vien, ka visus produktus var ņemt uz pusi mazāk... tad sanāk-4 paciņas biezpiens, 1 pac. sviests un 4 olas... pēc mūslaiku mēriem:)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información