Iniciar sesión
Publicidad

Mērkaķa smadzenes

Información
Autor: ul66la
Recetas publicadas por ul66la
Publicada: 08/02/2009 21:16
Vista 2793 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 4
Ingredientes:
- 600 g maltas cūkgaļas
- pipari, sāls - pēc garšas
- 3 saspiestas daiviņas ķiploku
- 1 vidējs sīpols
- 300 g skābs krējums
- 200 g rīvēts siers
Instrucciones:
Pie maltās gaļas pieliek sāli, piparus, ķiplokus, samīca, ieklāj formā, plānos gredzenos sagrieztus sīpolus, uzliek reti virsū, pārlej ar krējumu, cep aptuveni 20 minūtes, nogriež stūrīti, ja gaļa mīksta, tad pārkaisa sieru, cep vēl dažas minūtes, lai izveidojas sieram zeltaina garoziņa. Pasniedz ar vārītiem kartupeļiem un salātiem.

Cepot iztek mērcīte, to nolej, pievieno nedaudz krējuma, pārlej kartupeļiem.

Tiempo de preparación en minutos: 40

A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (4)
aswas | 07/03/2009 23:46
Forši! Tikai nosaukuma dēļ arī izlasījām šo jauko recepti!
ul66la | 18/02/2009 16:09
Tur jau ir tas pipariņš...
mgjenijs | 16/02/2009 12:21
man ar tas nosaukums... šķita aizdomīg:)
olita112 | 09/02/2009 22:36
mī un žē:)..par ko tik traks nosaukums...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información