Iniciar sesión
Publicidad

Lasis ziemas dārzā

Información
Autor: reklama
Recetas publicadas por reklama
Publicada: 06/11/2020 11:41
Vista 857 veces
Guardada en recetas favoritas 139 veces
Comentarios: 0
Fotos

Ver más (2)

Ingredientes:
- laša fileja
- burkāni
- puķukāposti
- tomāti
- brokoļi
- svaigas, saldētas vai kaltētas dilles
- lauru lapas
- bazilika lapas,
- citrons, vai citrona sula
- sāls, pipari
Instrucciones:
Cepešpannā ieklāj folliju, ieziež ar eļļu, ieber atsaldētus dārzeņus (ja ir pieejami, var izmantot arī svaigus dārzeņus), sagatavo tomāta šķēles, tik cik ir laša gabali, uz tomāta uzliek pa svaigai bazilika lapai, ja nav, var iztikt bez vai aizstāt ar dillēm, un uz tomāta šķēlēm liek pa laša gabalam (ja nav sadalīts, uz tomātiem liek veselu filejas šķēli), lasi apsāla, iepiparo.

Laša un dārzeņu daudzums atkarīgs no ēdāju daudzuma un apetītes lieluma, bet uzreiz neapēsto lasi var izmantot arī aukstā veidā uz sviestmaizēm vai laša salātos.

Pannu ar lasi un dārzeņiem liek uzkarsētā krāsnī un cep 170-180 grādu temperatūrā 15-25 minūtes. Cepšanas laiks atkarīgs no dārzeņu lieluma un cik mīkstus vai kraukšķīgus tos vēlas un arī no laša filejas biezuma.

Kad izņem no krāsns, pārkaisa dārzeņus ar sāli, lasim uzspiež citrona sulu vai uzliek citrona šķēli, pārkaisa ar dillēm.

Tiempo de preparación en minutos: 20

Receta para 2 personas

A 3 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información