Iniciar sesión
Publicidad

Aveņu kūka (Цветаевский пирог)

Información
Autor: ailex
Recetas publicadas por ailex
Publicada: 20/10/2019 17:27
Vista 2015 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 0
Fotos

Ver más (7)

Ingredientes:
Mīkla (smilšu):
- 250 gr milti
- 1 t.k cepamais puveris
- 100 gr sviesta
- 2 olas
- 60 gr cukura

Krējuma uzlejamais:
- 350 gr skābā krējuma
- 2 olas
- 90 gr cukura
- 20 gr cietes
- vaniļas cukurs, kanēlis
- 250-300 gr ogu
Instrucciones:
1. Miltus sajauc ar cieti
2. Samaisa (var blenderēt) ar sviestu
3. Pie divām olām pievieno cukuru, šķipsni sāls, sajauc
4. Savieno visu kopā, izveido mīklu
5. Ievieto formā un izveido tajā tādu kā lielu groziņu ar malām
6. Taisam uzlejamo - samaisa cieti ar cukuru
7. Pieliek olas, vaniļas cukuru, samaisa
8. Pievieno krējumu, samaisa
9. Formā izvieto ogas un aplej ar "uzlejamo" (ai nezinu kā būs pareizi)
10. Liek uzsildītā cepeškrāsnī uz apmēram 50 minūtēm 180 grādos

11. LABU APETĪTI :)
Información adicional:
Ogas der dažādas, var likt ābolus, persikus un citus augļus :) Experimentējiet. Varbūt būs par maz miltu. Man nācās vēl piebērt, uz izjūtām :)
A 1 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información