- kartupeļi 1 kg - maltā gaļa 1 kg - siers 150-200 g - sīpoli 2 gab - tomāti 3 gab - sviests 150 g - sāls, pipari - olīveļļa
Instrucciones:
Izvāram nomizotus kartupeļus. Sālīt kartupeļus vārīšanās procesā. Kad kartupeļi gatavi sastāmpājam tos biezputrā ar sviestu. Apcept malto cūkgaļu ( der arī vistas, tītara utml.) ar sīki sagrieztiem sīpoliem uz pannas, mazliet pasālīt, mazliet uzkaisīt piparus. Tomātus sagriezt šķēlītēs. Cepešpannu kārtīgi sasmērēt ar sviestu. Izlikt pusi sastampāto kartupeļu masas cepešpannā. Virsū kartupeļiem liekam apceptu malto gaļu. Malto gaļu apsegt ar atlikušo kartupeļu masu. Salikt tomātu šķēles uz sacepuma un pārkaisīt ar sarīvētu sieru. Cept cepeškrāsnī 200 `C temperatūrā apmēram 25 minūtes.
Información adicional:
Pagatavot viegli. Visiem ļoti garšo.
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
velga90
| 25/10/2019 07:34
Garšīgi, var gaļas vietā apceptas gailenītes, vai baraviciņas, un arī būs ļoti garšīgi. Izmēģināju.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información