Iniciar sesión
Publicidad

Falšais zaķis

Información
Autor: helgi
Recetas publicadas por helgi
Publicada: 31/12/2016 18:19
Vista 6907 veces
Guardada en recetas favoritas 77 veces
Comentarios: 0
Fotos

Ver más (3)

Ingredientes:
- 1 kg maltas cūkgaļas
- 4-6 ķiploka daiviņas
- 3 vidēji burkāni
- rīvmaize (vai 2 šķēles baltmaizes bez garozas)
- 1-2 tējk. samaltu ķimeņu (var arī nemaltas)
- 2 ēd. k. skāba krējuma
- 2 olas
- sāls
- pipari
- olīveļļa pannas izsmērēšanai
Instrucciones:
Ķiploka daiviņas izspiež caur ķiploku spiedi, burkānus sarīvē nelielās skaidiņās. Rīvmaizi izmērcē ūdenī.

Maltajā gaļā iesit olas, pievieno sasmalcinātos burkānus, ķiplokus un izmērcēto rīvmaizi. Pieliek krējumu, ķimenes, sāli un piparus.

Masu kārtīgi sajauc un izmīca ar rokām.

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 210 grādiem.

Cepešpannu ietauko ar eļļu.

Rokas saslapinot ūdenī, no gaļas masas veido kukulīšus (zaķus) - izmēru un daudzumu attiecīgi katrs izvēlas pats.

Katrā zaķī vidū ar pirkstu iespiež dažas nelielas iedobes, lai cepšanas gaitā izceptos arī gaļas viducis, zaķis neplīstu vaļā un virsiņa būtu gluda.
A 1 personas les gusta esta receta
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información