Autor:helgi Recetas publicadas porhelgi Publicada: 12/09/2016 01:42 Vista 5116 veces Guardada en recetas favoritas 4 veces Comentarios:2
Ingredientes:
- 3 vārīti burkāni - 400 gr sausa biezpiena - 2-4 olas - 1-1/2 glāzes miltu - 1-2 ēd. karotes cukura - 1 tējk. vaniļas cukura - šķipsniņa sāls Ja vēlās panēt, tad vēl nedaudz milti panēšanai
Instrucciones:
Vārītos burkānus uz sakņu rīves smalki sarīvējam. Biezpienam pievienojam cukuru, sāli, vanilīna cukuru, rīvētos burkānus, labi samaisam, piesitam olas vēlreiz kārtīgi samaisam. Pievienojam miltus un atkal kārtīgi visu samaisam. Plācenīšus apviļājam miltos un cepam uz pannas karstā eļļā lēnām zeltaini brūnus.
P.S. Šoreiz plācenīšus miltos neviļāju. Ar mitrām rokām apglaudītus plācenīšus uzreiz liku uz pannas cepties.
Tiempo de preparación en minutos:30
Información adicional:
Garšīgi gan silti, gan atdzisuši.
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
velga90
| 16/08/2019 18:39
Gršīgas!!!
sipolite
| 09/08/2017 06:20
Šādus cepu, bez burkāniem!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información