Gaļas gabalā izdara iegriezumus un katrā iegriezumā ieliek ķiploka daiviņu. Ja ķiploku daiviņas lielas, tās sagriež mazākos gabaliņos.
Pēc tam gaļu nedaudz ierīvē ar sāli. Gaļu no abām pusēm apsmērē ar sinepēm un tad ietin folijā un liek ledusskapī uz nakti, lai gaļa iemarinējās . Cepeti 180-200`C cepu tik stundas, cik ir kilogrami gaļas gabalā. Šajā gadījumā cepetis ir 2 kg un cepu 2 stundas.
Tiempo de preparación en minutos:120
A 3 personas les gusta esta receta
Comentarios (3)
kola123
| 15/08/2021 17:24
Kurā vietā cūkai uz kakla ir karbonāde
helgi
| 23/01/2022 21:07
Tūlīt aiz kakla/skausta gabala ir kakla karbonāde.
Cepetim lieku vēl klāt sīpolus, melnos piparus un lauru lapas,
visu iekša cepammaisā, sadurstu maisa virspusē caurumus, lai nav ka sautēts,
ja ir vēlēšanas un izmēri atļauj, tur pat piemet klāt vēl darzeņus
helgi
| 04/06/2017 14:06
Lielam cepetim sīpolus neliek, jo sīpoli taču veicina produkta saskābšanu.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información