Iniciar sesión
Publicidad

Dolmas latviešu gaumē

Información
Autor: silvaana
Recetas publicadas por silvaana
Publicada: 03/05/2015 00:59
Vista 5611 veces
Guardada en recetas favoritas 111 veces
Comentarios: 2
Ingredientes:
Uz vienu porciju
- 150 g maltas tītargaļas
- garšvielas
- 20-30 dārzā audzētu lakšu lapas
Instrucciones:
Malto gaļu sajauc ar garšvielām. Ņem ēdamkaroti gaļas liek lakšu lapas kātiņa galā un saritina rullītī. Rullīšus kārto cieši vienu pie otra uz pannas, uzlej ūdeni (var buljonu, var vīnu, var saldo krējumu), tik daudz, lai rullīši vēl ir redzami, un sautē uz lēnas uguns 15 min.

Gatavs!

Tiempo de preparación en minutos: 20

Receta para 1 personas

Información adicional:
Vēsture - fiksā ideja, kad palika pāri sauja maltās gaļas. Un uz galda glāzē bij saišķītis lakšu. Lai labi garšo!!
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
friina | 19/08/2015 15:19
Un kur lai ņem to laksi?
silvaana | 30/09/2015 13:13
Pavasarii seeklu veikalaa nopeerc seeklinjas un ieseej daarzaa, zhogmalee :)
friina | 09/10/2015 09:22
Es varu tikai piedzīvokļa uzpalodzes puķupodā iesēt.
uzsnedzel | 27/06/2015 15:41
interesanti:)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información