- 15 olas - cukurs - milti - vanilīncukurs - kviešu milti - dzeramā soda nedaudz - saldais krējums - augļi dekorēšanai - ievārījums skābs (jāņoga, ērkšķoga)
Instrucciones:
Olas saputo ar cukuru, vanilīncukuru, puto kamēr masa paceļot krīt pikām no karotes, tad pievieno miltus un nedaudz sodas, viegli iecilā masā un liek cepeškrāsnī, cep kamēr masas virsiņa paliek dzeltenīgi brūna un pacelusies divkārtīgi. izņemot no cepeškrāsns atdzesē. kamēr biskvīts dziest paņemam trauku saputojam saldo krējumu ar cukuru, vanilīncukuru. putojam kamēr masa saputojusies divtik. atdzisušam biskvītam ik pa kārtai smērējam pāri ievārījuma kārtiņu un nedaudz pārklājam putukrējumu. tā katrai kārtiņai (cik kārtiņas katrs vēlas). pašu pēdējo kārtiņu noklājam ar putukrējumu un augļiem (pēc katra paša vēlmes).
Información adicional:
ka tortīte gatava noliekam vēsumā lai iestāvas, vismaz pāris stundas.
A 1 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
irenciks
| 31/12/2016 16:14
Izskatās ļoti garda !!!!
Laimīgu Jauno gadu !!!
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información