Parastā rauga mīkla. - milti - sāls šķipsniņa - cukuriņš arī nedaudz - raugs - taukvielas - ūdentiņš vai pieniņš uzsildīts, tikai ne vārošs lai lai mīkla rūgstot nesaplok.
Instrucciones:
Izsijātiem miltiem pieliek sālīti un cukuriņu, visu izmaisa, tad pielej ūdentiņu vai pieniņu siltu, pēc tam uzreiz taukvielas vēl klāt izmaisa un pats pēdējais uzraudzēts raudziņš, visu kārtīgi maisa tik ilgi kamēr mīkla atlec no rociņām. vajadzības gadījumā pieber miltus kamēr mīkliņa nelīp pie rociņām. kad tas gatavs noliek trauku ar mīkliņu siltumā, apsedz ar dvielīti un gaida kad uzrūgs. tas arī viss. var arī likt sauso raugu, bet tas nav jāraudzē.to var likt uzreiz sausiem miltiņiem klāt reizē ar sālīti un cukuriņu un gala rezultāts ir garšīgs. ar to pašu mīkliņu speķa pīrādziņus arī var cept. veiksmīti tev un garšīgu ņamiņu!
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (2)
ivetaup
| 01/05/2016 11:07
To recepti uzrakstija bernu darza audzinataja kura pat nemak normali runat.Nedrukaiet ludzu tadas needzibas.
-102939
| 02/04/2018 19:24
Labāk iemācies rakstīt pati...
elizabete000
| 23/04/2016 21:23
..man droši, ka nekas nesanāks... jo mājās ir tikai raugs, cukurs, ūdens, piens... un rociņas ar nav, ir tikai normāla izmēra rokas... (
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información