Autor:gucis Recetas publicadas porgucis Publicada: 03/01/2015 21:36 Vista 5352 veces Guardada en recetas favoritas 0 veces Comentarios:1
Ingredientes:
- 300 g piparkūku - 80 ml konjaka - 250 g grauzdētu pekanriekstu - 200 ml 35% saldā krējuma - 150 g cukura - 100 g tumšās šokolādes - 200 g saldētu aveņu - 70 g baltvīna
Instrucciones:
Atlaidinātas avenes samaļ blenderī ar 100 gramiem cukura un baltvīnu. Iegūto mērci izberž caur sietu. Katliņā ūdens peldē maisot izkausē šokolādi, kam pievienotas četras ēdamkarotes ūdens. Sakuļ saldo krējumu ar atlikušo cukuru. Kārtās liek saberztās piparkūkas, ko pārslaka ar konjaku. Uzliek nedaudz putukrējuma, ko pārlej ar šokolādes un aveņu mērci, pa starpai ieliekot grauzdētos pekanriekstus. Visu liek kārtās, līdz deserta trauks ir pilns. Kārtojumu pabeidz ar putukrējumu un pārlaista ar šokolādes un aveņu mērci.
Información adicional:
Saldo krējumu pēc patikas var aizstāt ar jogurtu vai ar maskarpones sieru.
A 2 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
velga90
| 03/11/2017 13:27
ĻOTI LABS DESERTS, AVEŅU VIETĀ VAR BŪT ARĪ CITAS OGAS . LĪDZĪGI ESU TAISĪJUSI ZIEMSVĒKU KŪKU.
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información