Iniciar sesión
Publicidad

Ievas kūka.

Información
Autor: evodia
Recetas publicadas por evodia
Publicada: 31/07/2014 21:53
Vista 4419 veces
Guardada en recetas favoritas 0 veces
Comentarios: 1
Ingredientes:
- 9 vafeles (lielas) vai ari 36 mazas
- 0.5l skābs krējums
- 2 paciņas cepumi „Selga”
- ½ glāze labas kafijas
- rozīnes
- marmelāde
- žāvēti augļi
- šokolādes gabaliņi
Instrucciones:
Vafeles sarīvē uz rupjās rīves un samaisa ar krējumu, pievienojot marmelādi, žāvētus augļus un šokolādes gabaliņus vai ari ko citu, ko sirds vēlas (riekstus, dateles utt.). Cepumus salauž gabaliņos un aplej ar iepriekś sagatavotu remdenu kafiju un samaisa, lai paliktu kopejā masā ari cepumu gabaliņi. Iegūtas massas liek kārtam ar sviestu ietaukotā formā, un pa virsu var pārliet glazūru no izkausētas šokolādes ar sviestu vai ari izdekorēt ar augļiem. Pēc sagatavošanas ielikt ledusskapī, lai garšas savā starpā savienojas. Var pasniegt pēc 2-3h, bet vislabāk sagatavot iepriekšējā vakarā un atstāt pa nakti vēsumā
A 0 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
fanelopsis | 23/08/2014 11:45
kaloriju bumba
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información