Ingredientes:
- 11olas
- 19 ēd.k milti
- 9 ēd.k kartupeļu ciete
- cukurs
- 1glāze piens
- 1 paciņa saldkrējuma sviests
- vanilins
- 0, 5 l dzērveņu vai brūkleņu ievārījums
Dekorācijai augļi pēc paša gaumes un izdomas.
Instrucciones:
Cep trīs biskvīta ripas. Katrai ripai puto trīs olas un trīs ēd.k cukura. Pievieno divas ēd.k miltus un vienu ēd.k kartupeļa cieti. Cep standarta tortes formā 20 min 180 grādos.
Krēma pagatavošana:
Saputo 2 olas ar 1/2 glāzi cukura, pievieno vienu ēd.k ar kaudzīti miltus. Uzvāra vienu glāzi pienu un karstu pievieno olu masai. Visu maisot vāra ūdens peldē līdz sabiezē sk.krējuma biezumā. Masu atdzesē. Sviestu liek traukā un sakuļ ar vaniļas cukuru, pakāpeniski pievieno vārīto masu, saputo.
Kārtojam ripas tortes formā, katrā kārtā smērējam ievārījumu un kremu. Uz virsu kārtojam augļus un pārlejam ar multi cukura želeju. Lai labi garšo.
Tiempo de preparación en minutos: 120
Receta para 12 personas
Información adicional:
Kremam obligāti vajag saldkrējuma sviestu, citādi sviests atūdeņojas un krems nesanāk.