Persikus saliku traukā (kā var redzēt bildītē), saplūkāju gabaliņos zefīrus (ar ir bildītē), tad likos pie saldā krējuma putošanas pievienojot nedaudz cukura un kad tas bija saputots, piemaisīju uzbriedinātu un izkausētu želantīnu... Un tad pusi putukrējuma krāvu virsū persikiem, tad saplūkāto zefīru kārtu virsū putukrējumam. Un tad pārējo putukrējumu izlieku visu... Var drusku atstāt ar ko panašķoties, trauka izlaizīšanai! Noslēgumā kraujam virsū ogas! Tā kā man garšo zemenes, tad es liku tās, bet var jebkuras citas likt!:)) Nu apmēram tā tapa mana kūciņa! Ieliekam ledusskapī, lai sastingst... Ēdot pieliku klāt palikušās zemenītes un mērcīti (sula no zemenēm+persiku kompota sīrups)...
A 9 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
agita50
| 28/01/2017 18:40
forši, tikai tad puse dienas ap māju jāskraida... kalorijas... :)
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información