Izkaisa uz galda virsmas miltus un ar veltni izrullē mīklu plānā taisnstūrī, tad ar nazi sagriež trijstūros, apmēram plaukstas lielumā. Resnākajā galā liek ~ tēkroti sacepto pīrāgu gaļu sajauktu ar ceptiem sīpoliem. aizloka sāniņus un rullē ar pirkstiem uz smalko galu ciet. Liek uz plāts, kurai uzklats cepamais papīrs, apsmērē ar olu un cep zeltaini brūnus apm. 12 min. 180 grādos Ar biezpienu tehnika tāpati tikai iekšā biezpienu ar cukuru un vanilīnu + var variēt ar mamelādi, cukātiem, rozīnēm ... nu kā fantāzija strādā .
A 7 personas les gusta esta receta
Comentarios (1)
tumshmate
| 18/11/2013 19:53
Nesaprotu neko no pirktajām kārtainajām mīklām-cik plāni tās ir jāizrullē?
-82110
| 18/01/2014 12:12
apmēram 0, 5 cm, ar lineālu nemēru, bet labāk plānāk, lai gan nekas slikts nebūs ja paliks biezāka...
En este momento, solo utilizamos cookies técnicas para garantizar el correcto funcionamiento del sitio web. Más información